Misska Hanka Závodná

Misska z roku 2017 prežíva najkrajšie obdobie svojho života. Minulý rok sa zasnúbila, pred mesiacom sa z nej stala mama synčeka Matúška a dokonca sa stihla aj tajne vydať. Ako píše portál Topky.sk, svadbu mala mesiac pred pôrodom. To však nie je všetko!

Hanka Závodná sa dostala do centra pozornosti v roku 2017, kedy vyhrala korunku v prestížnej súťaži krásy Miss Slovensko. No a dariť sa jej neprestalo ani potom, čo si odniesla titul. Prešlo 7 rokov a krásna misska má v živote samé novinky.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hanka Weber (@hanka.zavodna)

Len deň pred Vianocami svetu oznámila, že sa zasnúbila. „Pár mesiacov dozadu som povedala ÁNO tomu najúžasnejšiemu mužovi,“ informovala v decembri a o dva mesiace krásna misska oznamovala ďalšiu novinku. „Naša láska sa rozrastá, čoskoro budeme traja,“ zverila sa vtedy.

Krásna Misska sa tajne vydala

Známa Slovenka si už mesiac plní mamičkovské povinnosti. „Tak sme sa dočkali, už sú z nás rodičia. Vitaj na svete Matúško,“ napísala k fotke detskej nožičky. To však zďaleka nie je jediná krásna správa, ktorú čerstvá mamička má. Už je z nej vydatá pani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hanka Weber (@hanka.zavodna)

„Áno, mali sme malú svadbu v kruhu rodiny a najbližších mesiac pred pôrodom,“ priznala s nadšením kráľovná krásy, ktorá sa už pýši priezviskom Weber. A dokonca chystá aj ďalší veľký obrad. „V septembri nás čaká väčšia, spojená s oslavou a už v trojici,“ prezradila krásna misska.

Zdroj: Topky.sk

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News