Twiinsky Daniela a Veronika Nízlové

Twiinsky Veronika a Daniela Nízlové sú stále krásne a aj postavy majú v ich veku dokonalé. No niektorí neprajníci sa do nich na sociálnych sieťach kvôli pár kilám navyše neustále „púšťajú“. Ako však píše portál Topky.sk, ony sa chudnúť nechystajú. 

Veronika a Daniela Nízlové sú na slovenskej scéne už viac ako dvadsať rokov. Ľudia ich mali možnosť vidieť vyrastať a sledovať, ako sa z dievčat stávajú ženy. Počas rokov sa však ich postavy prirodzene zmenili, a to sa niektorým nepáči.

Kritika za kilá navyše

Twiinsky sa rozhodne nemajú za čo hanbiť. Obe sú už matky a síce skúšali rôzne diéty, už nie sú štíhle ako voľakedy. Musíš ale uznať, že krivky im svedčia rovnako. Keďže si to sestry zrejme aj samy uvedomujú, svoje postavičky patrične ukazujú napríklad v obtiahnutých šatách, alebo v plavkách, a zakaždým z nich srší s*xepíl.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa vebi (@veronikatwiins)

Kritici na sociálnych sieťach im však stále pripomínajú, že by mali schudnúť. Píšu im to napríklad pod fotografiou pri bazéne, na ktorej Twiinsky sedia na kraji a vystavujú tak na obdiv svoje pozadia.

„Trebalo by začať chodiť do fitka, lebo ten zadok máš ako Steierska kobyla,“ odznelo v jednom z komentárov a neskôr daný muž dodal: „Od krásneho ženského zadku to má veľmi, ale veľmi ďaleko.“

Podobných komentárov sa pod ich zábermi vyskytlo hneď viac: „Dupky krásne. A keby tie dupky začali makať v posilke poriadne, tak by to inak teda vyzeralo.“

Twiinsky sa chudnúť nechystajú

Veronika a Daniela Nízlové majú na celú vec iný názor. „Ja som spokojná. Ja neriešim váhu. Keď ju riešia nejakí iní, tak nech sa pozrú na seba,“ okomentovala to Daniela a Veronika hneď dodala: „Je to ich problém, nie náš. Keď sa nepáči, tak nech sa nepozerajú.“

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa DanielaTWiiNS (@danielatwiins)

Twiinsky zároveň ozrejmili, že chudnutie pre ne nie je problém. Veria, že v momente, ako nabehnú do posilňovne, sa dostanú na svoju pôvodnú váhu. No zhadzovanie kíl nateraz musí počkať. „Momentálne máme priority inde – deti, plus bývanie a prerábky,“ vysvetlili Twiinsky.

„Jednoducho, keď máš starosti, tak posledné, na čo myslíš je, že by si šla do fitka. A hlavne, asi nikto za nás neožehlí a nepozmýva tú podlahu, ani nenavarí,“ dodali mamičky rozkošných dcérok.

Zdroj: Topky.sk, Instagram/veronikatwiins

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News