žena

Čas beží neúprosne rýchlo a pred nami je posledný letný mesiac tohto roku. Horoskop hovorí, že niektorým sa bude dariť viac v profesionálnej oblasti, iným zas v láske. Zabúdať netreba ani na svoje zdravie. Podpora imunity je dôležitá aj v letnom období, hoci nás slniečko zásobuje vitamínom D. Aj krásnemu počasiu hrozia sezónne virózy, ale aj úrazy. Čo prajú hviezdy počas augusta práve tebe?

Horoskop na august

Baran

Po rušnom júli sa môžeš tešiť na skutočne pohodový august, kedy si konečne vydýchneš. Počas druhej polovice mesiaca sa môžeš spoľahnúť na priazeň planéty Merkúr, ktorá ti prinesie príležitosti na nové stretnutia a tiež veľmi zaujímavé novinky.

Pokoj na duši budeš mať aj v oblasti partnerských vzťahov. Koncom mesiaca však buď opatrná, keďže sa planéta lásky – Venuša, dostane do opozície voči tvojmu znameniu. Relatívne dobre na tom bude aj tvoj zdravotný stav, avšak pozor si treba dať na sezónne virózy.

Býk

Horoskop hovorí, že posledný letný mesiac ti konečne prinesie šťastie aj v oblasti citov. Pokiaľ bola pre teba posledná časť júla v tomto smere nepriaznivá a zažila si krízové chvíle so svojím partnerom, teraz opäť nájdete vzájomné porozumenie.

Ak si bez záväzkov, priprav sa na nové stretnutia. Od 16. júla sa ti však otočí chrbtom planéta Merkúr. Ocitnúť sa tak môžeš pred nečakanými a nie úplne príjemnými udalosťami. Nezabúdaj na dostatok pohybu a staviť by si mala aj na zdravšiu formu stravovania. Tvoje telo sa ti poďakuje.

Tieto 4 znamenia k sebe pritiahnu každého, koho stretnú. Nájdeš sa medzi nimi aj ty? Dozvieš sa to v tomto našom článku.

zmysel života
zdroj: Pixabay/818376

Blíženci

Bohužiaľ, mesiac august nebude tvojmu znameniu priať v oblasti lásky. Od 6. dňa sa proti tebe obráti Venuša a prinesie ti do vzťahu napätie. 16. augusta ti ale začne priať priaznivý Merkúr, ktorý začne situáciu obracať v tvoj prospech.

Dopraje ti chvíle plné pozitívnej energie, skvelej zábavy a starosti konečne odložíš bokom. V prípade, že športuješ alebo sa chystáš na náročnejšiu turistiku, dávaj si pozor na svoj pohybový aparát. Hrozia úrazy rúk alebo nôh.

Rak

Teba čaká skutočne krásny august, a to najmä čo sa týka lásky. Hviezdy hovoria, že až do konca mesiaca sa budeš môcť spoľahnúť na planétu lásky – Venušu, ktorá je pripravená priniesť ti spoločnosť skutočne špeciálneho človeka. Pokiaľ si už vo vzťahu, budeš si s partnerom rozumieť lepšie ako doteraz.

Doprajte si niečo výnimočné a nezabudnuteľné, aby ste túto príležitosť využili naplno. Od 16. dňa budeš ti bude priať Merkúr, ktorý ti poskytne skvelé príležitosti pre pracovné stretnutia a kariérny posun. Mars ti zas dodá veľa príjemnej energie a vnútornej pohody. Čo sa zdravia týka, pozor si dávaj na vírusové ochorenia, ktoré by ti mohli narušiť letné chvíle.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Denný horoskop