Ruža pre nevestu

V šou Ruža pre nevestu 2 sa zapísala medzi tie najvtipnejšie účastníčky. Svojimi hláškami bavila ako svoje konkurentky, tak divákov. Na Radka však jej kúzlo nezaúčinkovalo a z exotickej Srí Lanky nakoniec odišla bez lásky. Šťastie však po novom skúša na zoznamkách, čo prezradila v By The Way podcaste.

Prečo Lucy zo šou Ruža pre nevestu používa zoznamku?

Blondínka dlhé roky žije vo Švédsku, kde našla svoj skutočný domov. Ako už niekoľkokrát otvorene spomínala, severská krajina jej učarovala a ľuďom zo slovenských končín sa už cíti byť tak trochu vzdialená.

Veľký rozdiel cíti nielen v jazyku, ale aj v mentalite. Dokonca si už nevie predstaviť vzťah so Slovákom. A preto, či je v Štokholme alebo v Bratislave, nových fešákov najradšej spoznáva cez zoznamku. Tam dokáže ľahko natrafiť na zahraničných mužov, ktorí spĺňajú jej preferencie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LUCY (@lusymm)

„Mám zoznamku, jasné. Hlavne vo Švédsku keď som, tak to používam. Teraz som bola nedávno v Prahe a hneď mi písali chalani,“ povedala so smiechom v spomínanom podcaste.

Používanie zoznamiek je pre blondínku úplne prirodzené. Práve preto ju zaráža reakcia Slovákov. „Ja tomu nechápem. Keď na Slovensku poviem, že mám tú aplikáciu, tak to ľuďom príde divné. Všade inde po svete to je normálne, len tu nie,“ ozrejmila.

Kráska zo šou Ruža pre nevestu má bláznivú povahu a neraz povedala, že by jej na prvom rande nevadilo ani skočiť z lietadla. Máloktorý muž si však na to trúfa a Lucy sa tak musí uspokojiť aj s bežnými vecami.

„Vždy sa pýtam, že kam ideme na rande. Väčšinou je to nejaká večera v reštaurácii, vínko a keď sa jeden druhému veľmi zapáčime, tak môžeme ísť aj spolu domov,“ opísala.

Dali si s Radkom rande na severe?

Lucy si stále stojí za tým, že ženích z romantickej šou mal dať im dvom viac šancí na vzájomné spoznávanie. „Ja si osobne myslím, že zo všetkých tých báb som k nemu mala najbližšie. Mala som s ním veľa spoločného, celý tento sever, jazyk, šport, aj to vyjadrovanie. Veď ja a on, to si môžeme podať ruky, Maďari obidvaja,“ zavtipkovala kráska z Ruže pre nevestu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LUCY (@lusymm)

Napriek tomu sa jej Radka stále nepodarilo zbaliť. „Ja som mu písala po šou, že keď bude v Osle, tak nech mi napíše. Veď Oslo a Štokholm sú len hodinu, dve od seba. Ale neodpísal mi,“ uzavrela sklamane energická športovkyňa. To potvrdila aj v exkluzívnom rozhovore pre Odzadu.sk

Zdroj: YouTube/Tereza Kosecová

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News