Priorita

Každá z nás túži po tom, aby bola pre partnera na prvom mieste a bola jeho priorita. Niekedy to nie je také jednoduché, no týchto 5 nenápadných trikov upevní váš vzťah a bude si ťa vážiť oveľa viac. 

Toto je 5 vecí, ktoré by si mala dodržiavať, ak chceš, aby si bola na 1. mieste. Pamätaj, láska je radosť a nie utrpenie.

Neútoč na neho

Muži nemajú radi ženy, ktoré sú „sekery“, pravidelne sa sťažujú a všetko im vadí. Ak chceš byť jeho prioritou, musíš preto niečo aj urobiť. Každý sa chce vo vzťahu cítiť šťastne, preto by si naňho nemala len útočiť a všetko mu vykrikovať.

Podpor ho v ťažkých chvíľach

Stoj pri partnerovi, keď čelí problémom a ponúkni mu svoju podporu. Spoločné prekonávanie ťažkostí posilňuje vzťah a buduje hlboké emocionálne spojenie. V našom článku TU sa dočítaš o tom, prečo by mal byť tvoj partner fanúšik číslo jeden a ty jeho priorita.

Priorita
zdroj: Pexels/Rada Aslanova

Nezanedbávaj sa

Láska má byť krásna aj v zlých či dobrých momentoch. Nezabúdaj však na to, že žena má byť dámou a starať sa o seba. Niektoré partnerky sa začnú zanedbávať, keď si nájdu frajera, no je to veľká chyba. Aj keď ti to tvoj chlap nehovorí, mala by si chodiť upravená a uvidíš, že budeš preňho dôležitá.

Rozprávajte sa o pocitoch

Ak sa do vzťahu dostanú konflikty alebo iné nezhody, treba to riešiť. To, že si preňho dôležitá, zistíš aj tak, že mu záleží na otvorenej komunikácii a vyslovene chce napraviť veci, ktoré sa pokazili. Vkladaj do vašej lásky snahu, úsilie a zaujímaj sa o svoju polovičku.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ODZADU SK (@odzadu.sk)

Nebuď s ním 24/7

Trávte spolu čas, no nebuďte od seba závislí. To, že tvoríte pár, ešte neznamená, že spolu musíte tráviť každú sekundu voľného času. Vo vzťahu musí fungovať aj voľnosť a osobný priestor. Nechaj ho, nech robí to, čo ho napĺňa.

Byť pre partnera prioritou znamená neustále pracovať na vzťahu a ukazovať mu, že je pre teba dôležitý. Muž by si však toto celé mal uvedomovať sám a dávať ťa automaticky na 1. miesto, pretože keď niekoho miluješ, chceš ho mať pri sebe.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating