Ženský event ODZADU.sk zážitkové maľovanie s PaintPeople
Odzadu.sk

Minulý štvrtok sme si spolu užili príjemný večer. V spolupráci s PaintPeople sme ťa privítali už na druhom našom evente, ktorý mal opäť veľký úspech. Zrekapitulujeme ti ho v našej FOTOGALÉRII nižšie. A možno ťa namotivujeme, aby si nabudúce prišla aj ty.

20. mája si si mohla prísť namaľovať jedinečný obraz a odniesť si ho domov úplne zadarmo. Na tomto evente vtedy svoje zručnosti predviedla aj krásna influencerka Ywetten, ktorá má s maľovaním početné skúsenosti. Mohla si sa s ňou stretnúť osobne a porozprávať sa.

Aj po druhýkrát to bol úžasný ženský event

25. júla 2024 o 17:00 sa konal už druhý workshop ODZADU.sk, vďaka ktorému si si s nami v Paint People Place v Bratislave mohla užiť príjemný večer úplne zadarmo. Prišla aj Mirka Hriňáková, ktorú môžeš poznať z prvej série šou Ruža pre nevestu. Predviedla nám tak svoje šikovné ruky a mohla si si s ňou pokecať.

Ani tentokrát sme ťa však nenechali o hlade. Skvelé jedlo v podobe wrapov, jednohubiek, smoothie bowls či smoothie a iných sladkých bodiek pre teba pripravil Streed Good.

Okrem toho sme si pre všetkých zúčastnených pripravili aj malý darček, kde bolo všetko, po čom ženy túžia. Od chutných snackov z Lidla bolo súčasťou prekvapenia napríklad aj mesačné PREMIUM členstvo a balíček voňavých produktov Schwarzkopf.

No keďže počet miest bol limitovaný a na náš workshop ODZADU.sk zážitkové maľovanie mohlo prísť iba 20 ľudí, možno si túto možnosť nestihla využiť. Práve preto ťa prenesieme do úžasnej atmosféry, ktorá tam vznikla, prostredníctvom našej FOTOGALÉRIE.

Ak sme ťa týmito fotkami namotivovali a je ti ľúto, že si tam nemohla byť s nami, nezúfaj. Nabudúce sa na takomto evente možno konečne stretneme. A to aj s ďalším špeciálnym hosťom a skvelým prekvapením.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News