Julie zo šou Ruža pre nevestu 2

Julie Hojdyszová zo šou Ruža pre nevestu si na Instagrame vyliala srdce. Má dôvod na radosť. Konečne je to oficiálne. Reagoval aj Lu z Love Islandu

Hoci sa česká modelka Julie dostala do finále šou Ruža pre nevestu 2, Radko si ju napokon nevybral. Brunetka tak odišla zo Srí Lanky bez prsteňa. Z jej Instagramu však je jasné, že dlho nesmútila. A to aj preto, že začala tráviť veľa času so súťažiacim zo šou Love Island. S Luom si veľmi rozumie, no doteraz sa nevyjadrili k tomu, či tvoria pár. Iba čosi naznačili v podcaste SNAMI a fanúšikov už párkrát poriadne zmiatli.

Julie zo šou Ruža pre nevestu si vyliala srdce

Julie Hojdyszová už v šou Ruža pre nevestu ukázala, že je veľmi citlivá a vďačná. To dokázala aj prednedávnom, keď Slovákom doslova „vyznala lásku“. Svojej povesti nezostala nič dlžná ani pod najnovším zverejneným príspevkom na Instagrame. Mala promócie a konečne je oficiálne magistra.

„Pred 2 rokmi som tu stála s diplomom a titulom Bc. A úprimne, tie 2 roky ubehli lusknutím prstov. Toľko sa toho stalo, zmenilo, a ja som zostala (skoro) rovnaká. Ruža mi prevrátila život hore nohami (v tom najlepšom slova zmysle), ale nebudem vám klamať … Zvládnuť skúškové, napísať diplomovku, odletieť na reality šou a takmer hneď po nej štátnicovať, bolo náročné,“ opísala.

Ďalej poďakovala svojej dobrej kamarátke, rodine a hlavne mamine. Nevynechala ani školu, ktorej je vďačná za to, že ju nechala ísť proti prúdu, robiť si veci po svojom a rozvíjať tvorivosť či kreativitu. „Ďakujem, že máme školu, kde nás učia robiť veci ,inak‘, kde nás nezatvárajú do klietky, ale kde nám naopak umožňujú rásť,“ dodala.

„Jedna veľká životná kapitola končí … Ale niečo nové začína? Ďakujem všetkým, ktorých som na tejto ceste stretla. Od každého som sa niečo naučila, získala krásne spomienky a zážitky. A ďakujem mojej rodine, že so mnou bola v ten dôležitý deň D,“ uviedla ešte.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Juli Hojdyszová (@julie__hojdyszova)

Pod týmto príspevkom sa takmer ihneď objavili komentáre s gratuláciami. A samozrejme, že sa ozval aj Lu. „Šikulačka,“ napísal a pridal emoji bieleho srdiečka.

Julke srdečne blahoželáme aj my!

Zdroj: Instagram/julie__hojdyszova

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News