žena

Pred nami je tretí júlový víkend, ktorý sa nebude niesť pre niektoré znamenia zverokruhu v najlepšom tóne. Horoskop hovorí o únave, ale aj slabých chvíľkach. Na niektorú dokonca čaká životne dôležité rozhodnutie. Týka sa to aj teba?

Znamenia, ktoré čaká náročný víkend

Panna

Tento víkend budeš mať plné ruky práce. Na oddych tak nezostane veľa času. Horoskop hovorí, že na niektoré čaká aj viacero záväzkov. Máš za sebou rušný pracovný týždeň, ktorý ti postupne uberal na energii.

Chyby v živote
zdroj: Unsplash/mahdi_chf

Najradšej by si ju doplnila dlhším spánkom alebo relaxom, no nebude to tentokrát možné. Ani domácnosť sa sama neuprace. Dávaj si pozor, aby si sa zbytočne nerozčúlila. Zachovaj si chladnú hlavu a dopraj chvíľu aj tým veciam, ktoré robíš s radosťou.

Strelec

Počas tohto predposledného júlového víkendu budeš musieť urobiť vo svojom živote dôležité rozhodnutie. Prenasledovať ťa bude aj isté pokušenie alebo slabá chvíľka, kedy to budeš chcieť vzdať.

Prejaví sa u teba aj únava z náročného pracovného týždňa a budeš mrzutá. Pokús sa zostať pokojná. Pokiaľ si vo vzťahu, dávaj si pozor na hádky. Hrozia aj pre maličkosti. Je možné, že niektoré potrebujú v láske zmenu. Ak to vnímaš aj ty, skús sa nad tým viac zamyslieť a následne konať.

Tri znamenia budú tento týždeň čeliť skúškam lásky. Čo všetko ich čaká, zistíš TU.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Horoskopy