Mirka z Ruže pre nevestu

Krásna Mirka Hriňáková bojovala o srdce Tomáša Tarra v prvej sérii šou Ruža pre nevestu. Vo finále ju však poslal domov, no ona to zobrala športovo. Od tých čias sa v jej živote toho veľa zmenilo. Exkluzívne pre Odzadu.sk teraz porozprávala o tom, ako hodnotí svoju televíznu skúsenosť alebo či ju niekto robí šťastnou. Tiež nám povedala, či by radšej súperila o náklonnosť druhého ženícha Radka

Mirka z Ruže pre nevestu patrí medzi najvýraznejšie účastníčky prvej série. Učarovala nielen samotnému Tomášovi, ktorý si ju skoro vybral, ale aj širokej verejnosti. Nakoniec však uprednostnil modrookú Petranu, s ktorou sa po pár mesiacoch od skončenia šou rozišli.

Nielen jemnú plavovlásku to prirodzene ranilo a trvalo nejaký čas, kým sa opäť vrátila do normálu. „Rodičia boli sklamaní, oni mi to priali. Ocko povedal, že si myslel, že si Tomáš vyberie mňa. Vedeli, že ho mám skutočne rada,“ prezradila Mirka v exkluzívnom rozhovore pre Odzadu.sk.

I keď zo šou vyšla talentovaná krasokorčuliarka so zlomeným srdcom, dnes už na všetko spomína s úsmevom.

„Ruža zmenila život úplne. To hovorím stále a je to naozaj pravda, lebo som sa dostala úplne do kolektívu nových ľudí, do nových situácií, na úplne iný život. Takže mi veľmi zmenila život a pozerám sa na ňu spätne veľmi pozitívne. Proste to bol zážitok na celý život,“ opísala svoje pocity.

Išla by Mirka radšej do druhej série Ruže pre nevestu a prečo kvôli nej Adam trpí?

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News