Náhla smrť krásnej Influencerky

Smrť ako zo zlého novodobého filmu! Krásna influencerka a mamička dvoch detí zomrela po tom, ako podstúpila nebezpečnú operáciu zadku. Pritom mala len 33 rokov. Informuje o tom portál The Sun.

Krásna influencerka Aline Maria Ferreira da Silva s viac ako 40-tisíc sledovateľmi na sociálnych sieťach opustila tento svet za zvláštnych okolností. Túžila po krajšom pozadí, no skončilo to katastrofou.

Údajne jej totiž do každej polovičky vstrekli 30 ml polymetylmetakrylátu (PMMA). PMMA nie je v USA schválený Úradom pre kontrolu potravín a liečiv (FDA), pretože sa považuje za nebezpečný, a tieto zákroky sú aj pri bezpečnom vykonávaní spojené s vysokým rizikom.

Na druhý deň po zákroku influencerke prišlo zle a manžel ju odviezol do nemocnice. Aline mala vysokú horúčku, no zdravotnícky personál jej povedal, že teplota je normálna, a predpísal jej antipyretikum.

Stav ženy sa však naďalej zhoršoval. Vo vážnom stave ju hospitalizovali v Brazílii po tom, čo pociťovala silné bolesti brucha a závraty. Aline nakoniec utrpela infarkt a zomrela 10 dní po zákroku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CONTIGO! (@tocontigo)

Krásna influencerka bude pochovaná na cintoríne v Brazílii. Jej matka uviedla, že na tej istej klinike podstúpila plastické úpravy očí, nosa, úst a všetko prebehlo v poriadku. Keďže tam absolvovala toľko operácií, majiteľovi kliniky úplne dôverovala.

Kto bude potrestaný?

Majiteľa kliniky polícia zatkla, pretože údajne nebol registrovaný na vykonávanie takéhoto zákroku.Vyšetrovanie jej smrti stále prebieha. Otrasný zážitok sa stal aj inej žene.

Zdroj: The Sun

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News