partneri

Hovorí sa, že láska dokáže prenášať hory. Keď si však partneri dostatočne nerozumejú aj po intímnej stránke, môže to poznačiť celý vzťah. Astrológia poníma štyri znamenia zverokruhu, ktoré vyžarujú tú najintenzívnejšiu se*uálnu energiu. O ktoré ide?

Znamenia s najintenzívnejšou se*uálnou energiou

Baran

Baran, ktorému vládne Mars, je známy svojou ohnivou a vášnivou povahou. Ľudia narodení v tomto znamení sú plní energie a zároveň schopní prevziať vedenie aj v spálni. Ich intenzívna se*uálna energia je poháňaná túžbou dobývať a tiež neústupným nadšením.

Sú spontánni a dobrodružní, vďaka čomu je každé intímne stretnutie s týmto znamením vzrušujúce a nepredvídateľné. Nie všetko je však u Baranov len o surovej vášni. Túžia aj po hlbokom spojení so svojím partnerom. Ich úprimnosť a priamosť sa vždy postarajú o to, že ich vzťahy sú postavené na dôvere a vzájomnom rešpekte. Ak je tvoj partner tohto znamenia, priprav sa na poriadnu jazdu.

Najlepší milenci
zdroj: Pexels/Ba Tik

Býk

Býk, ktorému vládne Venuša, je stelesnením zmyselnosti. Osoby tohto znamenia oceňujú tie najlepšie veci v každej sfére života, no a to platí aj pre milovanie. Ich se*uálna energia je intenzívna, stála a zameriava sa na vytvorenie nezabudnuteľného a hlboko uspokojujúceho zážitku.

Pohodlie a bezpečnosť sú pre nich vo vzťahu dôležité, čo z nich robí neuveriteľne pozorných a milujúcich partnerov, ktorí venujú dostatok času aj vzájomnej predohre. Je tvoj partner Býk? Potom sa môžeš tešiť na zmyselné a naplňujúce spojenie.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Horoskopy