Dunaj, k vašim službám

Vedela si, že dvaja herci zo seriálu Dunaj, k vašim službám sú v realite partneri? Ich cesty sa však pretli aj v deji. A dokonca spolu vychovávajú malú dcérku, ktorú už ukázali aj na Instagrame. Jej tváričku tam ale neukazujú. Fešák z dobovej ságy však spravil výnimku na premiére rozprávky V hlave 2 a fotograf portálu Nový čas pre ženy ich spolu nafotil. 

Šiesta séria seriálu Dunaj, k vašim službám skončí už zajtra večer na Markíze. Dnes, v predstihu, si finálovú časť budú môcť vychutnať predplatitelia platformy Voyo.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Voyo official (@voyo.sk)

Herci zo seriálu Dunaj, k vašim službám ukázali dcérku

Už skôr sme v seriáli mohli vídať aj právnika Kamila, ktorý rád trávil čas s dievčatami, no napokon sa chcel oženiť s Klárou. Dokonca Šarlota s ním ešte v prvých epizódach podviedla Leopolda. A k tomu, aby ju zviedol, ho presvedčila práve Irena. Ide však o jeho dlhoročnú partnerku v realite.

Vedela si, že herci Barbora Andrešičová a Tomáš Pokorný spolu žijú? A dokonca vychovávajú dcérku Alicku. Jej tváričku sa na sociálnych sieťach snažia skrývať a chrániť ju pred svetom. Teraz však spravili výnimku a seriálový Kamil ju ukázal fotografovi portálu Nový čas pre ženy.

Stalo sa tak na premiére obľúbenej rozprávky V hlave 2. Alicka s Tomášom nadšene zapózovali s pukancami v rukách. Dcérka známych hercov je blonďavé dievčatko s modrými očkami a mamina ju do kina vymódila. Obliekla jej moderné rifľové šatôčky a legíny. Princeznej nechýbala malá kabelka. Spoločnú snímku otecka s dcérkou uvidíš po kliknutí SEM.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Barbora Andrešičová (@basa.andresic)

Tak čo povieš, na koho sa Alicka podobá viac?

Zdroj: Instagram/basa.andresic, Nový čas pre ženy

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News