Známy Slovák v nemocnici

Známy Slovák, ktorého diváci evidujú z tanečnej šou Let’s Dance či kuchárskej relácie Na nože, sa pre zdravotné komplikácie dostal do nemocnice. Je o ňom známe, že si vždy potrpí na kvalitu a keď sa mu niečo nepáči, dá to najavo. Kritickosť a podlomený jazyk nestratil ani v momentoch, kedy leží na nemocničnom lôžku, čo prezradil na Instagrame

Obľúbený šéfkuchár Martin Novák hviezdi na televíznych obrazovkách v markizáckej relácii Na nože, v ktorej stavia do pozoru kuchárov i majiteľov reštaurácií. V šou pomáha gastro prevádzkam vylepšiť ich fungovanie, aby vedeli zákazníkom ponúknuť kvalitné služby. Okrem toho však vlastní aj niekoľko luxusných prevádzok, v ktorých zákazníci nachádzajú skutočnú kvalitu.

Aktuálne sa však prísny šéfkuchár dostal do nemocnice kvôli podlomenému zdraviu. Mám žlčníkové kamene, čo má dneska strašne veľa ľudí. Takže toto musí ísť preč zo mňa, zajtra sa ide na to,“ zdôveril sa Novák svojim fanúšikom na sociálnej sieti s tým, že ho čaká operácia.

Zdravie je prvoradé, a tak známy Slovák pobyt v nemocnici zobral s pokorou. Novák si uvedomuje, že ak sa chce naďalej venovať práci, musí byť v prdom rade on sám fit. Pri nástupe do zdravotníckeho zariadenia však ešte netušil, aké hrôzy tam zažije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Voyo official (@voyo.sk)

Známy Slovák odmieta jesť!

Martin sa rozhodol zdieľať ťažké momenty z nemocnice spolu s fanúšikmi. Každý, kto ho pozná, vie, že má vyberavý jazýček a nie je tomu inak ani teraz. Keď prišlo kuchárovi „pod nos“ jedlo, ihneď ho svojsky okomentoval.

„Práve mi došla večera. Nejaká takáto biela hmota s neviem čím, neviem z čoho. Trošku tam je cítiť nejakého octu, takže nejaká polievka,“ hovorí Novák s polievkou v plaste, nad ktorou krčí nos.

Dáva si pauzu?

Je vo všeobecnosti známe, že ochorenia žlčníka sú podmienené príliš veľkým stresom a nesprávnymi stravovacími návykmi. A práve šéfkuchár mal toho za posledný rok viac, než sa dá normálne zvládať. Okrem toho, že nakrúcal nové diely úspešnej kuchárskej relácie, hviezdil aj na obrazovkách Let’s Dance. Času na seba a na pravidelný, vyvážený jedálniček, mal skutočne málo.

Fanúšikovia sa ho napriek tomu pýtali, či sa dočkajú novej série Na nože. On im na to odpovedal stručne: „To sa musíte spýtať ľudí v televízii a možno sa dozviete odpoveď.“

Zdroj: Instagram/chef_martin_novak_official

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News