SuperStaristka Alžbeta Kolečkářová

Napuchnuté oči, zjazvená pera, samá modrina a krv. SuperStaristka Alžbeta Kolečkářová, ktorá sa do povedomia verejnosti dostala vďaka druhej sérii známej súťaže SuperStar, schytala ďalšiu ranu. Iba minulý rok sa jej priateľ a otec dvoch detí Louisa a Lennyho obesil. Ako ukázala na Instagrame, teraz mala na mále aj ona.

Alžbeta je veľká bojovníčka. Minulý rok prežila najhoršie chvíle svojho života. „S bolesťou v srdci vám chcem oznámiť, že opustil tento svet náš milovaný Marcel. Bohužiaľ, život občas prichystá udalosti, ktoré neovplyvní ani žiadna duša a ani žiadna vyššia sila. Verím, že našiel svoj pokoj a mier v duši,” uviedla vtedy na sieti Instagram.

Od nešťastnej udalosti prešiel už rok, no a Alžbeta má teraz za sebou nepekné zranenie tváre. Skončila celá krvavá a opuchnutá.

Doplatila na zbesilú jazdu

„Vyzerá to tak, že som bola na kyseline hyalurónovej do hornej pery, ale nenechajte sa zmýliť. Tento nový facelift zapríčinil to, že už nikdy nevstúpim na longboard, pretože mi začal prinášať smolu – ako vidíme. Nebojte sa nič, malinká ryha, to bude dobré,“ zverila sa na Instagrame o detailoch desivej nehody.

Napriek tomu sa zdá, že si z incidentu na longboarde nič nerobí a len tak niečo ju nezlomí. Nad vodou ju drží možno aj nový vzťah. Teda, aspoň to tak znie.

„Na nezaplatenie je jedna zásadná vec. A to je to, že aj keď vyzeráte takto, tak ten, kto vás skutočne miluje, vás bude milovať aj takto. A to je asi ten najkrajší pocit,“ priznala. Z jej slov sa teda zdá, že má po svojom boku nového muža.

Zdroj: Instagram/alzbeta_koleckarova

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News