Influencerka Nela Slováková

Známa influencerka a podnikateľka si rypla do svojich kolegýň. Bola hostkou v podcaste Honey Talk, kde si servítku pred ústa nedala. Bez okolkov na všetko odpovedala tak, ako sme na ňu zvyknutí. Koho však nazvala d*bilnou či zlatokopkou? 

Čo sa stalo s Natálie Kočendovou?

Už asi pre teba nebude žiadnou novinkou, že Nela Slováková má spor s viacerými českými influencerkami. Na svojom Instagrame sa párkrát vyjadrila na adresu Agáty Hanychovej a v posledných mesiacoch rezonuje aj jej kauza s Natálie Kočendovou, ktorá podľa nej predáva čínsku kozmetiku vydávajúc ju za vlastnú.

Česká modelka to vraj Nele hneď potom vrátila dokonca viackrát. Modelka na ňu mala poslať hygienu, prečo kráska z Hotela Paradise musela stiahnuť svoj parfum z predaja. „Som prišla asi tak o trištvrte milióna korún, kedy sme mali vďaka nej stopnuté parfumy,“ povedala influencerka v podcaste Honey Talk. No to nie je všetko.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Natálie Kočendová (@natalie_kocendova)

„Ona už na mňa poslala živnosťák, ČOI-ku (pozn. redakcie: Česká obchodní inspekce), tá u nás bola dvakrát. A hygienu. To bolo najhoršie,“ opísala s tým, že v parfumoch hygiena nič nenašla. Nela ich však musela stiahnuť z predaja, kým prebiehalo vyšetrovanie.

Natálka je proste iba také trdlo, ktoré sa podľa mňa zviezlo s niekým namiesto toho, aby sa ospravedlnilo a bol pokoj. Tak proste teraz to bude gradovať do horších a horších situácií, ktoré ešte len prídu z mojej strany. Budú to také tiché situácie, právne situácie,“ prekvapila.

Koho Nela Slováková ešte nazvala zlatokopkou či d*bilnou a čo ju naštvalo na Natálie Kočendovej? 

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News