Seriál Dunaj, k vašim službám

Fešný herec z obľúbeného seriálu Dunaj, k vašim službám je už pár mesiacov dvojnásobným otcom. Preriekol sa v relácii Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina, ktorá je dostupná aj na YouTube.

33-ročný herec Matúš Kvietik sa okrem Dunaja objavil aj v Rodinných prípadoch či populárnych seriáloch Kukučka, Doktori, Susedia, Sestričky, Svätý Max alebo Oteckovia. Prednedávnom si ho mohla postrehnúť aj v Mame na prenájom a doteraz hrá Nemocnici.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia Markíza (@tvmarkizaofficial)

Hosťom bol v reláciách Milujem Slovensko, Záhady tela a presne pred 10 rokmi zavítal aj v Neskoro večer. Peter Marcin si ho však do svojej tolkšou pozval opäť. Prišiel tam presne na Deň detí. A práve preto sa moderátor s hercom hneď na začiatku povenovali tejto téme.

Fešák zo seriálu Dunaj, k vašim službám je 2-násobným otcom

Hoci si Matúš Kvietik svoje súkromie prísne stráži, v roku 2022 prasklo tajomstvo, že sa stal otcom. Dlhé mesiace tajil narodenie dcérky a podobný scenár zvolil aj teraz. V Talkshow Petra Marcina herec zo seriálu Dunaj, k vašim službám prezradil, že už je polroka dvojnásobným otcom. Jeho partnerka porodila ďalšie dievčatko.

„Teraz táto najmladšia má pol roka. A po tomto polroku som si uvedomil, že naozaj mi ten prvý bábätkovský polrok fakt nechýbal,“ zavtipkoval seriálový Jakub a prezradil aj dôvod. „Ja už mám rád, keď to dieťa ti povie. Čo ťa bolí,“ uviedol.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Neskoro Večer: Talkshow PM (@neskorovecer)

Zdroj: YouTube/Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News