Muži

Niektorí muži sú skutočné dobrí až natoľko, že nám nedokážu povedať presne to, čo chcú. Niekedy im však prekážajú veci, ktoré bežne robí takmer každá z nás.

Toto je 5 vecí, ktoré chlapi neznášajú, avšak nikdy o tom nehovoria. Ak niektoré z nich robíš aj ty, snaž sa to aspoň čiastočne zmeniť.

Čo muži na ženách neznášajú?

Bezhlavé nakupovanie

Občas si musíme priznať, že nakupujeme veci, ktoré nepotrebujeme a dokonca ich niekedy ani nevyužijeme. Práve muži sú tí, ktorým to vadí a ktorí nemajú radi, keď žena bezhlavo utráca. Pri nakupovaní vždy zváž, či danú vec potrebuješ a či ti to stojí za tie peňazí.

Stále ho na niečo upozorňuješ

Ako sa hovorí, ži a nechaj žiť. Ak svoju polovičku neustále upozorňuješ, kritizuješ alebo mu čokoľvek vyčítaš, určite ho to trápi a hnevá. Každý si zaslúži lásku v podobe pochopenia a radosti. Ak ho budeš stále len kritizovať, nebude sa mu to páčiť.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ODZADU SK (@odzadu.sk)

Domýšľaš si

Toto je presne to, čo chlapi naozaj neznášajú. Možno nie všetky, ale niektoré z nás si domýšľajú až tak, že prekrútia celú pravdu a pridajú si do príbehu svoje vlastné vysvetlenia. Ak niečomu nerozumieš alebo ti to nie je jasné, spýtaj sa ho a spoločne si to vysvetlite.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating