Elena Podzámska

Slovenská herečka sa na nejaký čas stala pacientkou psychiatrickej liečbe. Elena Podzámska však svoj pobyt ukončila predčasne. Ako teraz informuje portál Život, herečka sa odmlčala a s nikým nekomunikuje. Čo sa s ňou deje?

Nie je to vôbec dávno, čo Slovensko obletela správa o hospitalizácii slovenskej herečky. Elena Podzámska bola psychicky vyčerpaná a jej stav ju prinútil až k tomuto kroku.

Herečka zo seriálov Panelák, Sestričky či Chlapi neplačú však svoj pobyt ukončila predčasne. Ako sa neskôr podarilo zistiť, do liečbne ju mal dohnať zrejme aj problém s alkoholom. Odísť však musela kvôli neustálemu porušovaniu pravidiel.

Podzámska sa odmlčala a s nikým nekomunikuje

Ako teraz informuje portál Život, Elena sa po návrate domov odmlčala a s nikým nekomunikuje. Herečku sa mali snažiť kontaktovať viacerí kolegovia či kamaráti.

Nevieme, čo je s ňou, ako sa má, ako sa cíti. Viackrát sme sa s ňou snažili spojiť, ale neozýva sa nám. Nemáme o nej absolútne žiadne informácie,“ prezradili pre portál.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia Markíza (@tvmarkizaofficial)

Ako ďalej známi dodávajú, veria, že sa Elene podarí tento boj vyhrať a zo všetkého sa postupne dostane. „Duša je krehká, ale ak má človek problém nemal by sa spoliehať len na vlastné sily,“ uzavreli jej priatelia.

Zdroj: zivot.pluska.sk

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News