spevák

Svet obletela ďalšia smutná správa. Portál Independent informuje o náhlej smrti člena britskej skupiny. Spevák mal iba 26 rokov. K udalosti sa na Instagrame vyjadrili aj jeho najbližší kamaráti.

Posledný mesiac prichádza jedna šokujúca smrť za druhou. V polovici októbra poslednýkrát vydýchla Suzanne Somers, hviezdna Carol zo seriálu Krok za krokom. Krátko nato „odletel“ do hereckého neba aj Matthew Perry z nemenej úspešného sitcomu Priatelia. A teraz médiá informujú o náhlom odchode mladého člena anglickej skupiny The Night Café.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa The Night Café (@nightcafeband)

Spevák Sean Martin zomrel iba vo veku 26 rokov, pričom príčina jeho skonu je zatiaľ neznáma. Zo správy ostali, samozrejme, jeho blízki poriadne zdrvení.

Slová nedokážu opísať bolesť, ktorú práve cítime, stále sa to všetko snažíme spracovať. Žiadame všetkých, aby v tomto ťažkom období rešpektovali súkromie Seanovej rodiny a priateľov,“ napísali členovia skupiny na svoj Instagram.

„Sean nebol len náš kamarát z kapely, bol to náš najlepší kamarát z detstva, s ktorým sme zdieľali toľko spomienok ešte predtým, ako kapela vôbec začala. Cestou sme si vytvorili oveľa viac spomienok a dosiahli veci, o ktorých sme len snívali a ktoré si budeme navždy vážiť. Jeho pamiatka bude navždy žiť v našich srdciach a prostredníctvom hudby, ktorú pre vás všetkých vydal do sveta,“ znejú slová smútiacich kamarátov.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa The Night Café (@nightcafeband)

Zdroj: Independent, Instagram/nightcafeband

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News