obľúbený herec

Zdá sa, že sa schyľuje k veľkej celebritnej svadbe. Magazín People informuje o zásnubách jedného z najznámejších umelcov súčasnosti. Pozri, ktorý obľúbený herec sa bude ženiť.

Keď sa povie Channing Tatum, asi väčšina žien si hneď vybaví svalnatého herca a tanečníka, ktorý je na svete preslávený najmä svojimi dvomi rolami. A to ako striptér z filmovej série Magic Mike a rebel Tyler z hudobnej drámy Step Up.

Práve druhá spomínaná snímka Američana spojila s herečkou Jennou Dewan, s ktorou bol v rokoch 2009 – 2019 ženatý. Dvojica má spolu aj 10-ročnú dcérku Everly.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Channing Tatum (@channingtatum)

Po rozchode sa dal obľúbený herec dokopy so speváčkou Jessie J, s ňou mu to však vydržalo iba vyše roka. Posledné dva 43-ročný krásavec randí s herečkou, speváčkou a modelkou Zoë Kravitz. Ide o dcéru svetoznámeho speváka Lennyho Kravitza, od ktorého môžeš poznať skladby ako American Woman, Fly Away, Again či Believe in Me.

Párik sa ale na verejnosti veľmi neukazuje. Paparazzi sa tak určite veľmi potešili, keď sa im umelcov podarilo nafotiť pri odchode z halloweenskej párty Kendall Jenner. Pozornému očko neušlo, že sa Channingovej priateľke trbliece na ruke prstienok, ktorý, ako píše magazín People, má byť podľa všetkého zásnubný.

Rovnako ako Channing má za sebou jedno manželstvo aj Zoë, a to dvojročné s hercom Karlom Glusmanom.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa WedLuxe (@wedluxe)

Zdroj: People

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News