rytmus
Instagram/spotifyczechrepublic/_leyla_lv_

Obľúbený slovenský raper Rytmus nedávno zavítal do podcastu SNAMI, kde na dievčatách prezentujúcich sa na známej platforme pre dospelých so skratkou OF nenechal nitku suchú. Na jeho slová zareagovala v príbehu na Instagrame mamička jedného z detí Borisa Kollára. 

Moderátori obľúbeného podcastu SNAMI Svetozár a Oski nemajú problém riešiť so svojimi hosťami aj menej konvenčné témy. S tými poslednými, ktorými boli MMA zápasník Attila Végh a raper Patrik Vrbovský, rozoberali napríklad i “veľkú potrebu”.

Dvojica chalanov sa Attilu a Rytmusa opýtala i na to, ako vnímajú OF. Pokiaľ náhodou ešte niektorí nevedia, ide o stránku, na ktorej väčšinou dievčatá predávajú svoje obnažené fotky. Zájsť však, samozrejme, vedia aj do omnoho väčších extrémov.

Zlyhala výchova?

Kebyže mám takú dcéru, kámo, tak to je … Si poviem, že som zlyhal ako výchovu. Určite, ti je*e. Mám dcéru vychovávať k tomu, aby oné … Si fotila pi*u pre verejnosť? Však povedz mi, je to v pohode?” reagoval bez servítky úspešný hudobník. Keby vraj jeho dcéra robila podobné veci, povie si, že vyrastala v nemorálnej rodine, kde na ňu nebol čas, nudila sa a nepozná z domu slušné správanie.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Oskar Barami (@oskibarami)

Rytmus je však nemilosrdný aj k ženám, ktoré sa bez šiat vystavujú na Instagrame. Že je moc holá, tak cítim, že si tam naháňa nejaký mindrák,” uviedol.

Zdá sa, že s vyjadreniami úprimného manžela moderátorky Jasminy Alagič súhlasí i Laura Vizváryová. Tá ešte v auguste pre Nový Čas potvrdila, že oteckom jej druhého synčeka je politik Boris Kollár.

Atraktívna mamička na svojom Instagrame zdieľala spomínaný úryvok podcastu a pridala k nemu stručný komentár. “Tak tak! Otrasné ženské,” napísala Laura, pričom k slovám dodala aj emotikony potlesku a vracajúceho smajlíka. Blondínka tak takýto typ zárobku taktiež nepodporuje a je absolútne proti nemu.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Laura Leyla (@_leyla_lv_)

Zdroj: Instagram/oskibarami, Instagram/_leyla_lv_, Čas.sk

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News