Cynthia Tóthová a Separ
Instagram/cynthia_tothova/separ__dms

Podľa fanúšičky je Separova partnerka Cynthia Tóthová tehotná. Tvrdiť to má na základe jedného dôkazu. Influencerka totiž zverejnila video na TikToku, ktoré to vraj naznačuje. 

Bývalá tanečnica a influencerka Cynthia Tóthová už viackrát prehovorila o vzťahu s jej partnerom Separom. Priznala krízu vo vzťahu, ale popísala aj intímnosti z ich spálne. Cestu si našla aj k jeho expartnerke Tine a k ich spoločnej dcérke Aničke či nevlastnému synovi rapera – Leovi.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ꜰʟᴏᴡᴅᴇᴍᴏʀᴛ (@separ__dms)

Cynthia Tóthová je podľa fanúšičky vraj tehotná

Separ a Cynthia si rozumejú aj napriek vekovej bariére, ktorá medzi nimi je. A hoci už spolu sú nejaký ten čas, ešte nedošlo k zásnubám a ani tehotenstvu. Svoj vzťah posunuli na vyššiu úroveň iba tým, že spolu bývajú a zaobstarali si domácich miláčikov. Jedna z fanúšičiek si ale myslí, že toto bolo teraz prelomené.

Známa influencerka totiž vo videu na TikToku ochutnáva uhorky v rôznych nálevoch, čo sa teraz na sociálnych sieťach stalo dosť trendy. Prednedávnom takúto ochutnávku zverejnila aj česká influencerka a učiteľka na materskej dovolenke Andrea Nguyen.

„Žeby bábo? Inak mi nenapadá dôvod, prečo by niekto ochutnával kyslé uhorky a mľaskal pri tom, ako keby jedol niečo chutné. Že mňam na uhorky,“ podotkla jedna z fanúšičiek pod videom Cynthie.

@cynthia_tothova

♬ původní zvuk – Cynthia_tothova

Pravdou ale je, že ani Separovi táto pochúťka veľmi nechutila. O deň neskôr totiž Cynthia Tóthová na TikTok pridala video, v ktorom uhorky ochutnáva práve s raperom a ten veľmi nadšený nebol.

Napriek všetkému ale Cynthia chcela iba vyskúšať tento trend. Sama to naznačuje aj vo videu s jej partnerom. Nič viac by sme za tým zrejme nemali hľadať. Veď sa aj povie: „Sto ľudí, sto chutí.“

Zdroj: TikTok/cynthia_tothova

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News