Marek Bartl

Cez víkend sa odohrala v slovenskom šoubiznise ďalšia svadba. Známy Slovák, ktorého poznáme zo športového, ale aj televízneho sveta, povedal áno svojej priateľke. Na Instagrame sa už pochopiteľne objavili aj prvé zábery z ich veľkého dňa.

Známy Slovák sa oženil

Marek Bartl je profesionálny MMA bojovník, ktorého môžeš poznať z obľúbenej organizácie Oktagon. Okrem toho si ho však mohla zahliadnuť aj na televíznych obrazovkách, keď účinkoval v šou Bez Servítky.

Ak si tieto časti sledovala, určite si pamätáš aj jeho rozkošného synčeka, ktorého vtedy ukázal. Marek totižto žije spolu so svojou priateľkou Jankou a spoločnosť im robí aj ich malý chlapček. MMA bojovník a fitnesska sa minulý november aj zasnúbili. Známy Slovák sa už však stal ženáčom. Pozri, akú svadbu si vystrojili.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Marek Bartl (@marek_bartl)

Žiadna honosná svadba sa nekonala

Z dvojice sa teda tento víkend stali už manželia. Svoje áno si povedali v Bratislave a na obrade im robili spoločnosť len dvaja svedkovia. Žiadne veľké oslavy sa teda nekonali, ale dvojica si to podľa fotiek na Instagrame patrične užila aj v trojici.

Janka si obliekla obtiahnuté biele šaty pod kolená s detailmi na rukách, no a pri Marekovi nesmel chýbať ani ich dvojročný synček.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Janka Tralala (@jankatralala)

„Musím ich sem dať viac, lebo na všetkých vyzerám dobre. Na obrade sme boli iba my a dvaja svedkovia, lebo sme to tak chceli, maličký si užíval cocomelon a potom skočil do fontány,“ napísala nevesta k svadobným záberom.

Dvojici, samozrejme, gratulujeme!

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News