Petrana a Tomáš

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Romantická šou Ruža pre nevestu len pred pár dňami spoznala svoju víťazku. Stala sa ňou 22-ročná YouTuberka Petrana Galatea. Ihneď po skončení poslednej epizódy sa medzi divákmi začali šíriť dohady, či sú Tomáš s Petranou ešte stále spolu. Petrana po naliehaní nakoniec zverejnila na svojom Instagrame a TikToku dôkaz, ktorý hovorí jasnou rečou.

Viac ako 3 mesiace diváci TV Markíza sledovali, ako si 29-ročný podnikateľ Tomáš Tarr hľadá pred zrakmi celého Slovenska svoju novú partnerku. Z pôvodnej 18-člennej zostavy týždeň po týždni ubúdalo. Nakoniec sa  vykryštalizovala semifinálová trojka v zložení Petrana Galatea, Mirka Hriňáková a Tereza Kosecová.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia Markíza (@tvmarkizaofficial)

Pred finálovými bránami nakoniec ostala stáť Tereza a do záverečných bojov postúpili Petrana s Mirkou. Symbolicky prsteň určený pre víťazku napokon Tomáš navliekol na prst Petrany, s ktorou si podľa záberov TV Markíza vyskúšal aj spoločné bývanie v Bratislave a Bangkoku.

Víťazka rozdelila fanúšikov

Petrana patrila už od začiatku šou k výrazným osobnostiam vo vile. Svoje sympatie k mladému podnikateľovi otvorene prezentovala a neraz priznala, že pri pohľade na Tomáša s inou súťažiacou žiarli. Z jej správania bolo hneď čitateľné, že je silnou konkurentkou, ktorá si ide za svojím cieľom, čo sa často nepáčilo ostatným súperkám.

Na dva tábory sa jej podarilo rozdeliť aj fanúšikov pri televíznych obrazovkách a na sociálnych sieťach. Inak tomu nebolo ani po finále, keď na oficiálnych profiloch Markízy, Petrany a Tomáša pribudlo niekoľko stoviek komentárov. Kým niektorí vyjadrovali plnú podporu, druhá strana len krútila hlavu nad Tomášovou voľbou.

Petrana posiela dôkaz

Keďže šou bola pretočená a skončila sa ešte v novembri minulého roka, v komentároch sa taktiež začala skloňovať otázka, či dvojica ešte stále tvorí pár. „Overené“ zdroje z údajného okolia totiž opakovane tvrdia, že pár sa rozišiel hneď po pár týždňoch od vypnutia kamier.

Spomínané domnienky si napokon všimla aj Petrana, ktorá vo väčšine prípadov negatívne komentáre ignoruje. Tentokrát sa však rozhodla reagovať a do svojho príbehu na Instagrame pridala fotku z tetovacieho štúdia v Bangkoku, ktorá nasvedčuje, že s Tomášom tvorí pár aj 7 mesiacov po skončení natáčania. Ak Petranu sleduješ na Instagrame, dôkaz nájdeš tu.

Pravosť jej tvrdení potvrdzuje aj video na TikToku, ktoré zverejnila v rovnaký deň.

@petranagala Čo je lepšie ako dať si spontánnu kerku v Bangkoku🤣🤣 #bangkok #bkk #khaosanroad ♬ I Cry

Zdroj: TikTok/Petranagala

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News