zamilovaná žena

Dnešok bude patriť vo viacerých smeroch srdcovým záležitostiam. Niektoré si budú musieť ujasniť svoje túžby, iné zas dať väčší pozor na napätie. Hviezdy však prajú aj romantike a vášni. Čo praje horoskop tebe?

Horoskop na dnes

Baran

Dnešný utorok si dávaj pozor na napätie vo vzťahu, z ktorého by mohla vzniknúť aj väčšia hádka. Tie páry, ktoré majú za sebou nie najpríjemnejšie obdobie, sa začnú postupne zotavovať. V práci môže dôjsť k termínovým oneskoreniam, zachovaj však pokoj, svojou inteligenciou sa dokážeš vysporiadať aj s neočakávanými situáciami.

Býk

Priprav sa na krásne emócie, ktoré prichádzajú s dnešným dňom, podporu máš aj od samotných hviezd. Obzvlášť tie, ktoré sú vo vzťahu, čaká vášnivý a romantický večer. Na pracovisku môžeš byť z niečoho nervózna, vyžadovať si to bude veľkú dávku trpezlivosti. Horoskop hovorí, že to zvládneš s prehľadom.

Bude z toho vzťah?
zdroj: Instagram/dirtybootsandmessyhair

Blíženci

V srdcových záležitostiach prichádza čas, aby si si dobre premyslela svoje túžby. Pokiaľ si vo vzťahu a vnímaš, že by si sa rada o nich porozprávala vo dvojici, urob tak čo najskôr. Na pracovnom poli si dávaj pozor na nedorozumenia s kolegami, mohlo by dôjsť dokonca aj k sporu. Existujú v tejto oblasti totižto záležitosti, ktoré nie sú všetkým jasné.

Rak

V láske prichádza krásna chvíľa, ktorá ti dodá v tomto smere pokoj a uzdravenie. Večer si doprajte so svojou polovičkou čas pre seba, bude stáť za to. V práci prichádzajú nové správy, ktoré budú pozitívneho charakteru. Niektoré veci si však budeš musieť dobre premyslieť, nakoľko v tebe môžu vyvolávať zmätok.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDenný horoskop