Princezná Kate s rodinou
Instagram/princeandprincessofwales/uk_royal.kidos

Princezná Kate je talentovaná a očarujúca žena, ktorá prekvapuje aj po viac ako 10 rokoch v kráľovskej rodine. Keďže cez víkend sme mohli sledovať Eurovíziu, v rámci nej sa predstavila aj nástupkyňa na britský trón. Na Instagrame ukázala svoj talent za klavírom a veru, že to bol krásny okamih. Veď posúď sama.

Krátko po korunovácii kráľa Karola III. princezná Kate prekvapila opäť. Ukázala, že je multitalentovaná žena. Má cit pre módu a eleganciu, jej fotografie často chytia za srdce celý svet a dokonca vie hrať aj na klavíri. Študovala históriu umenia na škótskej univerzite v St Andrews, kde spoznala aj svojho manžela Williama.

Princezná Kate vyrazila dych

Finále najznámejšej svetovej speváckej súťaže Eurovision Song Contest sa tento rok konalo v Liverpoole. Prvé miesto si odniesla švédska speváčka Loreeen za pieseň s názvom Tattoo. Do pozornosti sa však ešte viac dostali Angličania, ktorých v súťaži reprezentovala Mae Muller. Skutočne však prekvapila skôr Kate Middleton.

Už krátko pred Vianocami krásna princezná z Walesu predviedla aj svoj hudobný talent. Spolu s Tomom Walkerom vo Westministerskom opátstve nahrali pieseň For Those Who Can’t Be Here. V sobotu, v rámci Eurovízie, krátko pred súťažou, sa však opäť posadila ku klavíru.

Na sebe mala krásne modré šaty, ktoré odhaľovali jedno rameno a ich vlečka sa rozprestierala ďaleko od nej. Romantické vlny na vlasoch zopnuté do jednej strany z nej spravili ešte viac elegantnú dámu, ktorá sa nadšene usmievala. Tónmi, ktoré sa rozozvučali majestátnou miestnosťou, vyrazila dych.

„Prekvapenie Eurovízie! Je mi potešením pripojiť sa ku Kalushovi (pozn. redakcie: minuloročný víťaz speváckej súťaže pôvodom z Ukrajiny) v špeciálnom predstavení,“ píše sa pod videom na oficiálnom Instagrame princa a princeznej z Walesu.

Zdroj: Instagram/princeandprincessofwales

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News