Mario Cimarro a Bronislava Gregušová

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Slávny kubánsky herec Mario Cimarro a jeho slovenská partnerka, modelka Bronislava Gregušová konečne ukázali tváričku dcérky. S Brianou nafotili profesionálne fotky, ktoré sa objavili na titulke časopisu Hola! a potom ich pridali na Instagram.

Mario Cimarro a Bronislava Gregušová naozaj žijú život ako z romantického filmu. Už ich zoznámenie pred pár rokmi tak prebiehalo.

Mario Cimarro a Broňa ukázali dcérku

Iba prednedávnom Juan zo Skrytej vášne v slovenskom rádiu prehovoril o tom, že sa Slovenku spočiatku bál osloviť, pretože si myslel, že ho odmietne. Bola to však láska na prvý pohľad. Ponúkol sa, že ju odfotí, keď si robila selfie a potom si začali písať. Až kým ju Mario neprekvapil. Priletel za ňou až na Slovensko.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Mario Cimarro (@mariocimarro)

A takto sa začal príbeh ich lásky. Na začiatku minulého roka sa zasnúbili a potom prezradili, že čakajú bábätko. O 9 mesiacov neskôr krásna modelka svojmu o 20 rokov staršiemu partnerovi porodila dcérku Brianu. Jej tváričku na sociálnych sieťach zvyknú schovávať. Výnimku však spravili práve včera večer.

Mario Cimarro s Broňou a ich dcérkou nafotili zábery pre španielsky magazín Hola! Tie sa objavili na jeho titulnej strane. Tam už však tváričku Briany neskryli a fotky zverejnila slovenská kráska na svojom Instagrame.

„Ona je naše všetko. Dámy a Páni, predstavujeme vám našu dcérku Brianu. Svetlo našich životov,“ napísala pod príspevok Bronislava. Na koho sa podľa teba Briana podobá viac?

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Bee (@bronigregus)

Posledné mesiace sa krásna rodinka pohybuje na Slovensku. Mario Cimarro totiž donedávna tancoval v súťaži Let’s Dance na Markíze. Dokonca prezradili aj to, že tu majú veľké plány. Pokrstia tu dcérku, možno sa aj zosobášia a rozmýšľajú nad kúpou domu.

Zdroj: Instagram/bronigregus

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News