Celebritné dokumenty
Instagram/meghan_harry_br/georginagio

Ak nie si typ človeka, ktorého bavia historické, vedecké či prírodné zaujímavosti, ale hľadáš niečo zaujímavé, máme pre teba skvelé tipy. Vybrali sme pre teba 5 skutočných príbehov z Netflixu, ktoré sa týkajú známych tvárí svetového šoubiznisu.

Nejde o žiadne biografie, ale príbehy, ktoré sa ich dotkli, či pojednávajú o určitej oblasti ich života, ktorá stojí za zmienku.

Najlepšie dokumenty s celebritným nádychom

The Real Bling Ring

Vieš si predstaviť, že by si len tak vošla do domu nejakej svetoznámej celebrity? A že z neho vyjdeš s peniazmi, šperkami a dizajnérskym oblečením? Presne toto robila skupina mladých priateľov v Californii, ktorí prišli na to, ako ľahko sa dá dostať k hviezdam, ktorými sa sami chceli stať.

Dokument s celým názvom The Real Bling Ring: Hollywood Heist ti ukáže zvrátenu stranu slávy, ale aj to, ako vyzerali lúpeže u Paris Hilton, Orlanda Blooma, či Lindsay Lohan.

Harry & Meghan

Členovia kráľovskej rodiny boli pre svoj ľud vždy akési celebrity. O level ďalej to posunul princ Harry, ktorý si vzal za manželku herečku Meghan Markle. Ich príbeh je ľuďom dobre známy, no tentokrát v dokumente odhalili aj svoj pohľad na život s „modrou krvou“.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieLife