Líčenie cover
Veronika WEWE Špišáková

Nie je žiadnym tajomstvom, že my ženy sa chceme páčiť a pôsobiť na naše okolie čo najpríjemnejšie. Dôležitejšie však je, aby každá jedna z nás bola predovšetkým spokojná sama so sebou. Sú medzi nami také, ktoré sa líčia viac, iné zas menej. Nech je tomu už akokoľvek, inšpiráciu môžeš nájsť práve dnes v našom článku. Dozvieš sa, aké sú aktuálne trendy v líčení a nielen to.

S vizážistkou Veronikou WEWE Špišákovou sme sa rozprávali okrem trendov líčenia v roku 2023 aj o jarnom líčení, pri ktorom sa treba vyhnúť zbytočným chybám.

Aktuálne trendy v líčení

Tohtoročných trendov v líčení je podľa vizážistky Veroniky WEWE Špišákovej viacero typov. Odvážnejšie ženy môžu siahnuť po neónových farbách, akými sú ružová, oranžová, žltá, modrá, zelená či fialová.

Odvážnejší look dosiahneme prostredníctvom výrazných liniek, tieňov alebo rúžov. Veľmi zaujímavá je opäť modrá alebo hnedá špirála, ktoré pôsobia netradične. Líčenie môžeme dozdobiť aj doplnkami na tvár, napríklad rôznymi kamienkami.

Líčenie 2023
zdroj: Veronika WEWE Špišáková

Taktiež je IN aj výraznejšia lícenka, buď krémová alebo púdrová, ktorú kontúrujeme do tvaru písmena C, od spánku po najvyšší bod lícnych kostí, alebo ňou môžeme prejsť aj cez hranu nosa. Ďalšou zaujímavosťou je, že sa do módy opäť vrátila “perleť”, prostredníctvom lesku na pery alebo trblietavých rozjasňovačov.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieBeauty