Žena objíma muža

Nie, nie sú to len ženy, ktoré sú vo vzťahu tie poddajnejšie. A muži nie sú vždy tí, ktorí majú posledné slovo a očakávajú, že ich bude nežnejšie pohlavie počúvať. I oni môžu byť „pod papučou“. Ak sa nasledujúce znamenia zverokruhu dajú dokopy s dominantnou osobnosťou, ktorú sú ochotní pre pokoj v rodine počúvať na slovo, môže si s nimi partnerka robiť, čo sa jej zažiada.

Teda, môže im dávať rozkazy, príkazy, mať ich pod kontrolou a dokonca ich aj využívať tak, ako to nie je zdravé.

Pravdou však je, že niektorým chlapom to takto vyhovuje, pretože nemajú vlastnosti na to, aby boli hlavou vzťahu oni. Patria k nim tieto 3 znamenia zverokruhu.

Býk

Muž narodený v tomto znamení si hľadá v živote stabilitu – materiálnu, ale aj citovú. Keď sa zamiluje, ale tak, že je to pre neho naozaj výnimočná láska, dokáže dať bokom aj svoju tvrdohlavosť. Urobí všetko, čo partnerke vidí na očiach, dokonca je jej ochotný dať do ruky aj vlastnú kreditnú kartu, aby sa mala dobre.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ODZADU SK (@odzadu.sk)

Okrem toho je veľmi žiarlivý. Práve preto neurobí nič, kvôli čomu by sa na neho žena hnevala alebo mala dôvod myslieť si, že iný muž by bol pre ňu lepší. Drží si ju tak pri tele ako poslušný chlapček.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieHoroskopy