slobodná žena

Dnes už dávno neplatí tvrdenie, že ženy, ktoré sú dlhodobo single, musia mať ihneď nejaký problém samy so sebou. Niektorým jednoducho takýto život vyhovuje, sú v ňom spokojné a neplánujú ho dokonca ani meniť.

Možno je to aj tvoj prípad, preto viac porozumieš týmto riadkom. Avšak sú medzi nami aj také, ktoré sa zamýšľajú nad tým, či je v poriadku, ak sa takto cítia lepšie.

Každý sme iný a vyhovovať nám môže viacero vecí rôznymi spôsobmi. Pokiaľ takto vnímaš aj túto záležitosť, vôbec sa ňou netráp, práve naopak. Byť dlhodobo single má svoje výhody. Ak s nimi správne naložíš, tvoje myšlienky sa už nikdy nebudú uberať týmto smerom.

Usmiata žena
zdroj: Unsplash/Blake Cheek

Aké sú výhody dlhodobo single ženy

Majú viac priestoru pre seba

Niet lepšieho a krajšieho vzťahu, akým je ten, ktorý má žena k sebe samej. Možno sa ti to nezdá, no existuje toľko takých, ktorým chýba, prípadne si ho nedokážu počas vzťahu vypestovať.

Slobodnejším to ide omnoho jednoduchšie a často zistia až neskôr, čo všetko pre seba zabúdali robiť, pokiaľ single neboli. Aj takýto život ťa môže naučiť vážiť si viac samu seba a rovnako viesť o čosi iný život voči ostatným navôkol.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieLife