Nikki Fridrich v Bez servítky

Zdá sa, že týždeň plný napätia bude mať nečakané vyvrcholenie! Už dnes večer sa diváci televízie JOJ môžu tešiť na Nikki Fridrich, ktorá privíta svojich hostí v relácii Bez servítky. Partia amatérskych kuchárov si ide od začiatku na nervy a vyzerá to tak, že známej exfarmárke z toho praskli nervy. Na svojom Instagrame vysvetlila, prečo.

Tí, ktorí milujú drámu a poriadnu kritiku, si počas tohto týždňa zrejme prišli na svoje. Za stolom sa v kuchárskej šou stretli ľudia, ktorí nemajú problém povedať, čo si myslia, a to aj celkom drzo. Už od pondelka sa má v zuboch Nikki, ktorá bola súčasťou Farmy 12, s umelkyňou Ivetou. Ostatní však za nimi v ničom nezaostávajú.

Nikki Fridrich nechala vyplávať svoje emócie

V ukážke, ktorá je lákadlom na piatkové varenie, to vyzerá tak, že sa temperamentná Nikki s hosťami maznať nebude. Zvýšený hlas, smetný kôš pri stole či zrútenie na zemi – to všetko diváci uvidia. Začalo to už vo štvrtok u spomínanej umelkyne, ktorej nič nedarovala a k tomu, čo sa stalo, sa vyjadrila na svojej sociálnej sieti.

„To boli také tlaky celý týždeň. A už je dnes vidieť, že mi praskli nervy. A aj ten výraz, už nie som taká vysmiata. Už mám všetkého akurát tak dosť. Už mi všetko lezie na nervy a ešte mental breakdown v priamom prenose ešte len príde, no, už som toho mala dosť,“ vyjadrila sa na Instagrame.

„Celú cestu tam mi bolo zle, som sa triasla a už ma asi nebavilo pretvarovať sa na kameru, proste som to pustila, čo som mala na srdiečku,“ dodala. Zdá sa, že na konci týždňa toho už mala vyše hlavy a aj preto ju bude musieť spolusúťažiaci upokojovať.

Zdroj: joj.sk, Instagram/nikki_fridrich

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News