Moderátorka Martina Štefánková

Diváci televízie JOJ si sympatickú Martinu Štefánkovú obľúbili rýchlo. Moderátorka, ktorej tvár môžu vidieť pri vysielaní Ranných novín, spravodajstva na JOJ 24 či ako reportérku z Top Staru, sa bude vydávať. V rozhovore pre joj.sk prezradila, aké prekvapivé zásnuby si pre ňu predstavil jej partner, ktorý pochádza zo zahraničia.

Sympatická Martina sa v televízii uchytila rýchlo a vďaka talentu sa jej v profesionálnom živote darí. A vyzerá to tak, že aj v súkromí má veľké šťastie. Na svojom Instagrame s fanúšikmi zdieľa aj čas zo svojho súkromia, ku ktorému patrí aj obľuba v cestovaní. Málokto však vie, že sa už o pár mesiacov bude vydávať. Zásnuby prišli naozaj nečakane.

Moderátorka Martina Štefánková
zdroj: Instagram/martinastefankova

Moderátorka bude čoskoro nevesta

Necelý rok tvorí pár s partnerom Achilleasom. „V rámci svojho ateliéru sa venuje luxusnému na mieru vytváranému interiérovému dizajnu, trofejam, personalizovaným darom a mnohým iným,“ prezradila Martina niečo viac o svojej polovičke, s ktorou sa poznajú približne 2 roky. Spojila ich práve jej práca redaktorky.

Už podľa jeho mena je jasné, že má korene v Grécku. A tam došlo aj k romantickému a veľmi netradičnému požiadaniu o ruku. „Zasnúbili sme sa v septembri počas dovolenky v Grécku. Prebehlo to neočakávane, prekvapivo a zároveň romanticky na jednej z pláží pri Aténach počas návštevy Achilleasovej rodiny. Počas potápania mi jednoducho nasadil prsteň na ruku… no a tento rok nás čaká svadba,“ povedala viac detailov.

Martina Štefánková a Achilleas Sdoukos
zdroj: Instagram/achilleas.glass

Zdroj: joj.sk

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News