Daniela Nízlová

Dojímavé zábery, ktoré si zaslúžili veľké gratulácie! Slovenská speváčka zo sesterského dua Twiins, Daniela Nízlová, zverejnila na svojom Instagrame krásne video zo súkromia. Odhalila v ňom tie najkrajšie momenty svojho života, za ktoré vďačí tomu, že sa z nej stala mamička. Dnes je u nich doma totiž veľký deň…

36-ročná Daniela je síce single, pretože jej predchádzajúce vzťahy nevyšli, no najväčšiu radosť jej robí vlastná rodina. Okrem dcérky Lindy, ktorú má s futbalistom Stanislavom Lobotkom, trávi všetok čas aj so sestrou Veronikou a jej dcérkou Neou. Všetky 4 bývajú spoločne v novom dome, neďaleko vlastných rodičov.

Práve v tento deň, 13. januára, oslavuje Linda svoje tretie narodeniny. Pri tejto príležitosti odhalila Daniela doteraz súkromné zábery v špeciálnom videu.

Daniela Nízlová
zdroj: Instagram/danielatwiins

Nízlová priamo pri pôrode

Dvojičky spolu s dcérkami a ďalšími blízkymi sú práve na ceste na dovolenku. Na Instagram však pyšná mamička stihla pridať dojímavé video. „Všetko najlepšie, Linduška moja, k tvojim 3. narodeninám, ani neviem, ako to uletelo, buď zdravá, šťastná, ľúbená, rob, čo ťa robí šťastnou, my ťa v tom budeme podporovať a nech máš veľa krásnych zážitkov. Ľúbime ťa. Dnes letíme do tepla na tvoje obľúbené miesto, kde spolu oslávime tvoj deň,“ pridala odkaz k záberom, ktoré si môžeš pozrieť nižšie.

Na ňom odhalila niekoľko známych, ale aj doteraz súkromných záberov zo života s dcérkou. Hneď na začiatku nechýba záber na ultrazvuk, keď ešte bola tehotná. Nasleduje aj pohľad na Danielu, ktorá ležala na pôrodnej sále a privádzala dcérku na svet, pričom ju pevne za ruku drží práve jej mama.

Krásne video chytilo za srdce mnohých fanúšikov a gratulácie k narodeninám malej Linde sa v komentároch sypú.

Zdroj: Instagram/danielatwiins

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News