Dara Rolins a Pavel Nedvěd

Čo sa to tam stalo? Aj keď Dara Rolins prežíva momentálne krásne obdobie, zdá sa, že jej šťastné dni narušila poriadna dráma. Podľa informácií českého Blesku totiž u nej doma došlo k poriadnej bitke, kvôli ktorej zasahovala polícia aj záchranka. Pobiť sa pritom mal jej milovaný partner, Pavel Nedvěd.

Spevácka diva, ktorá bude mať už o pár dní oficiálne 50 rokov, je už druhý rok šťastne zamilovaná do rovnako starého bývalého futbalistu, Pavla. Dvojica svoj vzťah prestala skrývať a myslia to spolu vážne. Pred pár mesiacmi oslávili svoje jubileum na luxusnej párty v Taliansku a v pláne majú výstavbu aj dvoch nových spoločných domov.

V tom, kde sa aktuálne zdržiavajú, došlo k poriadnej dráme.

Dara, Pavel a Lola
zdroj: Instagram/dararolins_vermi

Dara Rolins svedkom bitky?

Dara a Pavel trávia momentálne čas v Česku, keďže tu má speváčka pracovné záležitosti. Keď sú v Prahe, bývajú v jej dome, v Taliansku zase u neho. V jej luxusnom dome však musela zasahovať polícia. „Môžeme potvrdiť vzájomné napadnutie dvoch mužov v utorok pred dvadsiatoudruhou hodinou. Čo sa presne stalo, bude polícia preverovať,“ vyjadrila sa hovorkyňa Polície ČR.

Podľa zistených informácií malo dôjsť k bitke Pavla s neznámym aktérom. Do nemocnice na ošetrenie museli policajti odviesť muža, ktorý sa narodil v roku 1992, a teda je jasné, že to nebol Darin miláčik. O koho ide a či išlo o riešenie si osobných problémov, však nie je jasné. V hre je aj možnosť, že šlo o zlodeja.

Dara a Pavel
zdroj: Instagram/dararolins_vermi

Zdroj: blesk.cz

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News