Nela Slováková

Pohľad na zničené auto vyvoláva husiu kožu! Česká influencerka, ktorá je veľmi dobre známa aj slovenskému publiku, mala na našich cestách vážnu dopravnú nehodu, o ktorej informovala Polícia SR na svojom Facebooku. Luxusné auto, ktoré podľa informácií TV JOJ šoférovala práve Nela Slováková, skončilo dnes ráno pod kamiónom.

Krásne chvíle vystriedali tie desivé! 32-ročná influencerka a podnikateľka, ktorá sa na sociálnych sieťach rada ukazuje takmer nahá, mala obrovské šťastie v nešťastí. Víťazka reality šou Hotel Paradise, ktorá ju spojila aj so Zuzanou Plačkovou, sa len tento víkend vrátila z krátkej dovolenky v Dubaji a už bola na ďalšej ceste. Cesta od priateľa sa však zmenila na drámu.

Nela a Lukáš
zdroj: Instagram/nelaslovakova

Nela Slováková mierila do Česka

O tom, že sa dnes ráno okolo 8.30 hod. stala nehoda v smere do Českej republiky, informovala Polícia SR – Bratislavský kraj. „Podľa doterajších informácií vodička vozidla narazila do posledného v kolóne stojaceho návesu nákladného vozidla. Dychová skúška bola s negatívnym výsledkom. K zraneniu osôb nedošlo. Dopravná nehoda je v štádiu šetrenia,“ stojí pri záberoch auta, ktoré patrí Nele.

Tá mala dnes ráno opustiť byt svojho priateľa, slovenského hokejistu Lukáša Kozáka, s ktorým bola aj v Dubaji, a smerovať domov za hranice. V aute s ňou mal byť aj jej milovaný psík, no našťastie sa nikomu nič nestalo.

Posted by Polícia SR – Bratislavský kraj on Monday, November 14, 2022

Čierne luxusné auto je jej sledovateľom známe aj z Instagramu. Nela si dáva záležať na tom, aby vyzeralo dobre. Škody budú po aktuálnej nehode zrejme naozaj vysoké.

Zdroj: Facebook/Polícia SR – Bratislavský kraj, noviny.sk

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News