žena v jesenných listoch

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Čas letí skutočne neúprosne a pred nami je aj posledný októbrový víkend. Horoskop ho poníma pre viacero znamení za povzbudivý, radostný a pohodový. Čo z toho dopraje tento deň tebe?

Horoskop na dnes

Baran

Ako dnešná sobota, tak i zajtrajšia nedeľa ti prinesie situácie, kedy sa ti v tvojej mysli ujasní viac vecí naraz. Je zbytočné ich občas siliť, majú svoj čas a teraz nastal práve ten správny. Ak si mala v posledných dňoch akékoľvek nezhody v láske, hviezdy prajú zotavenie aj v tomto smere.

Býk

Aj tebe bude priať tento deň na utriedenie svojich myšlienok vo viacerých smeroch. V prípade, že ho budeš tráviť pracovne, využi ho naplno. Horoskop prináša v tejto oblasti pozitívne správy. Ak je niekto v tvojej blízkosti, komu by si rada prejavila svoje city, oplatí sa staviť na odvahu.

muž a žena na rande
zdroj: Unsplash/Chermiti Mohamed

Blíženci

Je viac ako možné, že po aktívne strávenom pracovnom týždni budeš potrebovať viac oddychu. Môžeš byť dokonca podráždená omnoho viac ako kedykoľvek inokedy. Dopraj si preto odpočinok a oddych, dnešná sobota je v tomto pre teba ako stvorená.

Rak

Využi tento deň na stretnutia s ľuďmi, ktorých máš rada a na ktorých ti záleží. Môžete spolu stráviť naozaj príjemný deň, ktorý vám prinesie veľa radosti, smiechu a pohody. Či už je to partner, kamarátka alebo tvoja rodina, venuj tento deň práve im.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDenný horoskop