Mamba Dasha s rodinou

Dáša Šarközyová je speváčka, ktorú celé Slovensko pozná skôr pod umeleckým menom Mamba Dasha. Iba pred dvoma mesiacmi svojim fanúšikom na Instagrame popísala nepríjemnosti, ktoré ju aktuálne trápia. Podobali sa na tie tehotenské. A cez víkend ešte priliala olej do ohňa, keď na svojom profile zverejnila fotku s tehotenským bruškom. Čakajú s dlhoročným partnerom ďalší prírastok do rodiny?

Už niekoľkokrát sa to povrávalo

32-ročná speváčka má po svojom boku už viac ako 8 rokov milovaného partnera Tonyho Poruchu. Hoci zatiaľ nie sú manželia, vychovávajú spolu synčeka Manola. Už niekoľkokrát sa medzi fanúšikmi špekulovalo, že k nemu pribudne súrodenec a už k tomu mali byť aj dôkazy. Mamba Dasha sa totiž na Instagrame svojim fanúšikom zverila so zdravotnými problémami, ktoré sa podobali na tehotenské.

Poruchovci
zdroj: Instagram/mambadasha

„Záhada je vyriešená, v sobotu ráno som sa zobudila chorá, nie som tehotná, nebudem tehotná. Ďakujem za pochopenie,“ napísala vtedy na svoj Instagram. A pokračovala tým, že druhé bábätko teraz v pláne s partnerom ešte nemajú. „Keď nechceme mať dieťa, tak vieme robiť veľa vecí pre to, aby to dieťa nebolo,“ doplnila.

Mamba Dasha zverejnila fotku s tehotenským bruškom

Teraz zverejnila fotku s tehotenským bruškom. Veď sa pozri na to sama.

Mamba Dasha
zdroj: Instagram/mambadasha

Okrem bruška si si určite všimla aj to, že to bola iba spomienka z roku 2018, ktorá speváčke vybehla na Instagrame. Musíš ale uznať, že tehotenstvo jej veľmi svedčalo.

Teraz sa ale Mamba naplno venuje tomu, čo miluje. Hviezdi v muzikáli The Bodyguard. A tieto dosky sa jej obzvlášť hodia. Prajeme veľa úspechov!

Zdroj: Instagram/mambadasha

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News