Nela Pocisková

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Mnoho ľudí má posledné dni hlavu v smútku. A slovenská herečka Nela Pocisková, sa k nim pridala. Na svojom Instagrame zdieľala informáciu o tom, že prišla o osobu, ktorá jej bola blízka a jej strata ju zasiahla veľkým smútkom.

Nielen správy o vážnych dopravných nehodách, ale aj smrť známej učiteľky, nemilo zasiahla mnoho Slovákov. Vo veku 74-rokov podľa informácií Plusky  dobrovoľne opustila tento svet herečka a profesorka z Vysokej školy múzických umení, Táňa Hrivnáková.

Tá údajne nezniesla ťarchu, ktorú jej spôsobila strata milovaného syna pred pár mesiacmi. Vraj ostala stáť na koľajisku a rušňovodič už nemal šancu zastaviť. Zanechala po sebe aj list na rozlúčku.

Nela Pocisková
zdroj: Instagram/pociskova.nela

Nela Pocisková bola jej žiačkou

Je mi veľmi smutno, veľmi,“ napísala na svojom Instagrame Nela, ktorá bola jednou zo študentov tejto profesorky. Dnes už 32-ročná herečka mala len predvčerom narodeniny, no tieto dni sa jej oslavovať vo veľkom rozhodne nechce. „Vzhľadom na udalosti, ktoré sa nedávno udiali, som sa asi dnes nedokázala tak tešiť. Napriek tomu som o rok staršia, skúsenejšia, neviem, či o moc múdrejšia, ale pevne v to verím,“ napísala.

Vážme si, čo máme, skúsme byť k sebe lepší a láskavejší, iba my dokážeme spraviť tento svet krajším,“ dodala krásny odkaz k fotkám, ktoré pridala na sociálnu sieť.

Nela Pocisková s deťmi
zdroj: Instagram/pociskova.nela

V takýchto chvíľach si každý váži to, čo má doma. Nele robí radosť nielen partner Filip Tůma, ale aj ich deti Lianka a Hektor. Do rodinky len nedávno pribudla aj sučka menom Luna.

Instagram/pociskova.nela
zdroj: Instagram/pociskova.nela

Zdroj: pluska.sk, Instagram/pociskova.nela

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News