Mamba Dasha

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Nehanbila sa to verejne priznať. Slovenská speváčka, Mamba Dasha, celým menom Dáša Šarközyová, sa po krátkej pauze už čoskoro vráti na javisko, kde si ju diváci zamilovali v predstavení The Bodyguard. Šťastie má nielen na skvelú prácu, ale darí sa jej aj v osobnom živote. Až na to, že muž po jej boku, nie je ten, o ktorom sníva. 

Teda, aspoň minulú noc tomu tak nebolo. Kto pozná Dášu a jej partnera, herca a tanečníka Tonyho, dobre vie, že táto dvojica je naozaj skvelým príkladom toho, ako to vyzerá, keď sa stretnú a zamilujú dve bláznivé duše. „Poruchovci“ ešte nie sú manželmi, aj keď sú spolu takmer 8 rokov a radosť im už robí aj synček Manolo.

Dáša a Tony
zdroj: Instagram/mambadasha

Mamba Dasha ho svojím snom pobavila

Dáša a Tony na svojich sociálnych sieťach zdieľajú nielen kus z pracovného života, ale aj časť zo súkromia. V ňom im nechýba veľa smiechu, ktoré cez vtipné spoločné videá posielali aj svojim fanúšikom. Speváčka, ktorú na Instagrame sleduje viac ako 87-tisíc followerov, sa včera priznala s tým, že sa jej sníval sen s iným svetoznámym mužom. Teda, až dvomi naraz.

Poruchovci
zdroj: Instagram/mambadasha

Zachraňovala svet

Dáša vo svojom sne pomáhala zachraňovať svet, pričom spoločnosť jej robil Tom Cruise a Thor. Niektoré sny nám z hlavy idú ťažko. Ako však na toto reagoval jej snúbenec?

Mamba Dasha
zdroj: Instagram/mambadasha

S Tonym je vždy zábava

Jeho reakcia pobavila nielen Dášu, ale aj jej followerov. Nuž, veď nemá dôvod naozaj žiarliť.

Zdroj: Instagram/mambadasha

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News