Mamba Dasha

Fanúšikovia sa zrejme nevedia dočkať, kedy sa ich rodinka rozrastie! Známa slovenská speváčka Dáša Šarközyová, ktorú poznáme viac pod prezývkou Mamba Dasha, sa na Instagrame zverila s príznakmi, ktoré sprevádzajú tehotenstvo. Odhalila nechtiac veľké tajomstvo?

32-ročná Dáša má po svojom boku už takmer 8 rokov milovaného partnera Tonyho. „Poruchovci“, ktorí manželmi zatiaľ nie sú, pracujú na svojom vysnívanom bývaní a veľkú radosť im robí aj synček menom Manolo. Už niekoľkokrát sa špekulovalo o tom, že k nemu pribudne mladší súrodenec a teraz na to mali byť vraj aj dôkazy!

Mamba a Tony
zdroj: Instagram/mambadasha

Speváčka Mamba mala typické príznaky

Pred pár dňami sa speváčka na sociálnej sieti posťažovala na to, že je v poslednej dobe veľmi unavená a ani dlhý spánok to nezmenil. Niektorí z jej followerov, ktorých má na Instagrame viac ako 87-tisíc, jej okamžite začalo písať, že sú to jasné známky tehotenstva. Dnes sa k svojmu stavu vyjadrila a zrejme mnohých aj prekvapila.

Záhada je vyriešená, v sobotu ráno som sa zobudila chorá, nie som tehotná, nebudem tehotná. Ďakujem za pochopenie,“ začala Mamba. Následne naznačila, že druhé bábätko na teraz v hre rozhodne nie je. „Keď nechceme mať dieťa, tak vieme robiť veľa vecí pre to, aby to dieťa nebolo,“ vyjadrila sa speváčka, ktorá nechce šíriť paniku.

Speváčka Mamba s rodinou
zdroj: Instagram/mambadasha

Celé vyjadrenie Dáši si môžeš vypočuť vo videu nižšie. Jasne dala najavo, že s partnerom Tonym vedia, ako predísť tehotenstvu, ktoré teraz neplánujú.

Zdroj: Instagram/mambadasha

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News