Monika Jákliová Gábor Boráros
Instagram/monika_jakliova, archív Monika Jákliová

Monika Jákliová je už pár mesiacov šťastnou mamou dcérky Zory. Horšie to bolo v jej ľúbostnom živote, pretože ti určite neunikli informácie o tom, že ju Gábor Boráros podvádzal. Jej nerobí problém priznať to a otvorene o tejto téme rozprávať. Exkluzívne pre náš portál prezradila aj to, čo si myslí o Gáborovej milenke a či sú ešte s Gáborom spolu. Zároveň zareagovala na vyjadrenia, ktoré bývalá milenka Réka prezradila pre portál Expres.cz

Réka Molnárová sa na svojom instagramovom profile pravidelne chválila snímkami s Gáborom. A to dokonca aj v čase, kedy aj Monika pridávala ich spoločné fotky. „Fotky, ktoré som ja dávala s Gáborom na Instagram, boli aktuálne. Trávili sme spolu každú chvíľu.

Monika celú situáciu veľmi zle znášala a jediná jej proti reakcia je na sociálnych sieťach – zdieľať neaktuálne posty o tom, aká sú šťastná rodina a že je všetko u nich v poriadku, pritom realita je úplne iná,“ prezradila Réka pre český portál.

Réka Molnárová Gábor Boráros
zdroj: Instagram/rekaaaa828

„Pravdu ale viem iba ja a Gábor. Nedokázala som už viac sledovať, ako Monika vydiera Gábora cez malú dcéru. To je tá najhoršia vec, ktorú môže urobiť. Tvári sa ako dokonalá matka, a pritom dcéru stále necháva cudzím ľuďom, aby mohla chodiť, kam chce,“ dodala Réka a vraj vzťah so zápasníkom už ukončila.

„Z mojej strany je to ukončené, aj keď on denne kontaktuje ako mňa, tak aj mojich priateľov,“ uzavrela.

Monika Jákliová hovorí niečo úplne iné

Monika exkluzívne pre Odzadu.sk prezradila svoj názor na túto kauzu. A je veru úplne odlišný. „Trvalo nejakú dobu, kým sme obaja pochopili, že jej ide len o jedno, zviditeľniť sa v médiách. Vďaka nám jej pribudlo 4 000 followerov, ale aj vďaka mne sa dozvie celý svet, aká je úplná pravda.

Áno, mali pomer niekoľko týždňov, to je jednoducho nepopierateľný fakt.
Bolelo ma to veľmi, ale dokázali sme si to s Gáborom vydiskutovať, ale ako som neskôr zistila, celý život nerobila nič iné, len rozbíjala rodiny aby z toho profitovala. Táto žena sa neštíti ničoho,“ napísala Monika.

Monika Jákliová
zdroj: Instagram/monika_jakliova

Stála aktívna mamička na materskej dovolenke pravidelne cvičí a na jej Instagrame nájdeš aj fotky s Gáborom. Keď sa dali po odlúčení dokopy, tiež nám poskytla exkluzívne vyjadrenie. Zaujímalo nás preto, či sú ešte stále spolu.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News