Kuchynské spotrebiče pre ženy

Možno to vyznie trochu stereotypne, no musíš aj ty sama uznať, že my ženy trávime v kuchyni trochu viac času. Preto si dávame záležať na tom, aké kuchynské spotrebiče používame. Najlepšie také, ktoré nám dokážu uľahčiť prácu.

Ak by sme mali nekonečne veľké kuchyne, určite by sme si kúpili všetky kuchynské spotrebiče, ktoré existujú. Určite máš aj ty obmedzený priestor, preto máme pre teba aspoň 7 základných, ktoré by u teba nemali chýbať. Aj keď sa to možno nezdá, sú fakt skvelými pomocníkmi. V prípade, že ich ešte nemáš a vyskúšaš ich, nebudeš chápať, prečo si si ich nekúpila už skôr.

Sendvičovač s vymeniteľnými platňami

Preto hovoríme s vymeniteľnými, lebo tak máš zväčša 3 v 1 – sendvičovač, vaflovač a malý gril. Každý z nich sa dá kúpiť aj samostatne, no zbytočne by zaberali veľa miesta. Takto vyberieš platňu, ktorú budeš potrebovať zrovna v daný čas.

Hriankovač

Na raňajky veľmi dobre padnú aj hrianky. Vieš si ich urobiť aj na panvici, ale tie z hriankovača chutia predsa len trochu lepšie. Výhodou je, že môžeš použiť aj starší chlieb, ktorý aspoň nebudeš musieť vyhodiť. Niektoré hriankovače sú dokonca tak dizajnové, že sa na kuchynskej linke budú krásne vynímať.

Kuchynský robot

Môžeš si kúpiť aj samostatné mixéry, no takto ich máš hneď niekoľko dokopy. Záleží od toho, aký model si vyberieš. Je to tiež výhodné v tom, že ti zaberie menej miesta a s viacerými nástavcami môžeš aj odšťavovať alebo mlieť mäso.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Viac z kategórieLife