Žena zblízka
Unsplash/Fleur Kaan

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

minulom článku si mala možnosť odhaliť rebríček znamení podľa toho, ako veľmi sú znamenia komplikované. V tomto sa dozvieš, ktoré znamenia sa dokážu najrýchlejšie nahnevať. Si to práve ty alebo si pokojná v každej situácii a teba sa hnev netýka?

Baran

Baran je najznámejší tým, že je agresívny. Je ľahké ho nahnevať, pretože má výbušnú povahu a je ochotný bojovať za čokoľvek, po čom túži. Keď je nahnevaný, nemala by si sa mu pripliesť do cesty, inak si na tebe môže vybiť celú svoju zlosť. Jeho hnev nechceš okúsiť na vlastnej koži, ver tomu.

Lev

Lev je taktiež znamenie, ktoré sa vie rýchlo nahnevať. Keď sa s niekým háda, tak za nič na svete nechce ustúpiť. Je často sebecký a myslí si, že iba on má pravdu a nikto iný. Názor druhých nepovažuje za dôležitý, lebo sa správa ako kráľ sveta a nos má vysoko. Prečo by práve on mal počúvať niekoho iného? Radšej sa s ním poháda.

Žena v šatách
zdroj: Pexels/Margarita

Vodnár

Poriadnu búrku v živote ti vie spôsobiť aj Vodnár. Dokáže sa veľmi rýchlo rozpáliť a nahnevať. Avšak, je odvážny a nebojí sa konfrontácie v hádkach. Neskrýva svoj hnev, ale je otvorený a komunikuje o ňom. Preto pri ňom často zažiješ to, že sa bude hnevať, kričať a neustupovať, no to len z toho dôvodu, aby ste si všetko medzi sebou vyjasnili.

Býk

O Býkovi je známe, že je tvrdohlavý a prišla by si na to aj sama. Keď sa do nejakej hádky dostane, vie sa rozhnevať a byť zúrivý, ale ak nemá dôvod, je pokojný. Hnev a adrenalín však v živote potrebuje na to, aby bol sám sebou a mohol ukázať svoje vlastné ja. Nesnaž sa ho meniť, on sám uznáva za vhodné, kedy je na to čas. Má svoje hranice.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieHoroskopy