Gábor Boráros a Monika Jákliová
Instagram/boraros_gabor/monika_jakliova

Po nedávnom dramatickom rozchode so svojou snúbenicou, sa na jeho profile na sociálnej sieti objavoval iba sám. Profesionálny MMA zápasník Gábor Boráros, však po mesiaci urobil výnimku a na Instagram pridal krásny záber so svojou láskou v náručí. Fanúšikovia sú z nej hotoví!

V živote 30-ročného športovca sa za posledné obdobie udialo mnoho zmien. Po 8 rokoch sa oficiálne rozišiel so svojou partnerkou, fitnesskou a influencerkou, Monikou Jákliovou. S krásnou blondínkou boli dokonca zasnúbení a v apríli tohto roka sa im narodila aj dcérka. Tá dostala meno Zora. Bábätko je však najmä v starostlivosti novopečenej mamičky, keďže nevera prekazila ich rodinný život.

Zápasník bol totiž svojej snúbenici neverný. Údajne už dlhodobo a to aj v čase, keď ležala s malou v pôrodnici. Monika ich rozchod verejne oznámila, a aj keď sa spočiatku zdalo, že krízu prekonajú, nakoniec šli definitívne od seba. Gábor Boráros po krátkom čase priznal podvádzanie a našiel si nové luxusné bývanie.

Dokonca má mať už aj novú priateľku, ktorú však doteraz na sociálnych sieťach neukázal. Na svojom profile má zväčša len svoje fotografie, či zábery s kamarátmi a kolegami. Tentokrát však spravil výnimku.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News