Žena v klobúku
Pexels/Rodrigo Santos

Už poznáš znamenia, ktoré majú problém udržať svoje emócie pod kontrolou. Napriek tomu však skrýva svoje pocity dosť veľa ľudí. Aj tí, ktorí sú narodení v týchto štyroch znameniach. Patríš do tejto skupiny aj ty?

Býk

Človek v znamení Býka je konzervatívny. Keď nemusí, zbytočne nerozpráva a nerobí si z nikoho žarty. Svoje emócie skrýva, lebo si myslí, že nie je dôležité, aby o nich vedeli ostatní. Otvorí sa iba ľuďom, ktorým skutočne dôveruje a považuje ich za súčasť rodiny alebo blízkych priateľov.

Vodnár

Vodnár má pevnú vôľu, preto keď povie, že sa o svojich pocitoch nechce rozprávať, naozaj to platí. No hlavný dôvod toho, prečo skrýva svoje pocity, je ten, že ľudia by ho nepochopili.

Je komplikované znamenie (niečo ako Škorpión) a preto má strach z toho, že by bol ostatným na posmech. Občas toho cíti až priveľa, no a niekedy necíti vôbec nič. Kto sa v ňom má potom vyznať?

Kozorožec

Tretím znamením je Kozorožec. Je starostlivý a priebojný, no on nenechá druhých, aby sa o neho postarali. Svoje pocity skrýva z toho dôvodu, že nechce, aby ľudia vedeli o tom, že je niekedy až príliš dobrý.

Na prvý pohľad by si to o ňom vôbec nepovedala, a to je presne preto, lebo to Kozorožec skrýva. Často sa cíti zle za svoju zraniteľnosť, lebo si myslí, že v dnešnej dobe to už nie je moderné.

Panna

Posledným znamením je Panna. Tento človek skrýva svoje pocity veľmi dobre. Výhodu je, že ich často nevie ani popísať a neanalyzuje ich, preto nemá potrebu ich hovoriť niekomu inému.

Skôr inklinuje k praktickosti a pracovitosti, ako by mal niekomu hovoriť o tom, ako a prečo sa tak cíti. Nemá rád, keď sa ho to ľudia pýtajú, lebo z toho dostáva úzkosť a stres. A veľmi dobre vie, že napätie mu neprospieva.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieHoroskopy