Lucia Javorčeková
Instagram/iamkristiangreat

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Aj keď by sa iné influencerky kvôli tomu, čo sa jej stalo, možno zrútili, ona pokračuje ďalej. Modelka Lucia Javorčeková prišla pred pár dňami o svoj účet na Instagrame, kde mala viac ako 2,2 milióna followerov. Stala sa tak oficiálne najsledovanejšou Slovenkou na tejto sociálnej sieti. Jej profil bol však vymazaný. No sklamanie vystriedala veľká radosť. S partnerom majú totiž veľkú novinku!

32-ročná kráska si získala fanúšikov po celom svete a jej instagramový účet bol plný záberov na jej dokonalé telo. Ako sama tvrdila, nešlo len o galériu jej fotiek, ale aj o množstvo spomienok a myšlienok, ktoré si tam ukladala. Aj keď sa mnohým mohlo zdať, že práve pikantné fotografie môžu za jej odstránenie, pravda je úplne inde.

Vraj som mala rasové narážky, útoky, propagovala som sebadeštrukčné správanie a dokonca týranie zvierat. Je tam toho mnoho. Tí, ktorí ma sledovali tak vedia, že takéto niečo som nepridávala a nerobila,“ vyjadrila sa k dôvodu zablokovania na známej sociálnej sieti.

Smutný je na tom aj fakt, že má tušenie, že za tým všetkým stojí jej blízka osoba. Kvôli Instagramu sa však neutápa v žiali a pokračuje v normálnom živote, pričom ju veľmi podporuje aj jej partner, Kristián Grejták. Zamilovaná dvojica dokonca oznámila jednu veľkú novinku!

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News