Johnny Depp a Amber Heard
Instagram/portalestrelando

Určite si už na internete stihla postrehnúť asi najviac medializovaný súdny spor medzi dvoma svetoznámymi hercami. Johnny Depp a Amber Heard sa bijú o obrovský balík peňazí. Dôvodom je obvinenie z ohovárania v jednom z rozhovorov, ktoré herečka poskytla The Washington Post. Je toho plný Instagram, Facebook, ale aj TikTok. Podrobne to sledujú všetky médiá.

O čo vlastne ide?

Vzťah medzi hercami sa začal pred viac ako 10 rokmi a nakoniec z toho vzišlo niečo, čo sa javí ako toxické manželstvo, ktoré trvalo len 15 mesiacov. Pár sa rozviedol v roku 2016, no teraz pokračuje boj na súde, ktorý trvá už viac ako mesiac. Dôvodom je rozhovor, ktorý Amber poskytla pre The Washington Post o dva roky neskôr. Opísala v ňom, že bola obeťou domáceho násilia, aj keď priamo neuviedla Johnnyho meno. Napriek tomu, v prípade takýchto obvinení a dokázaní viny si herec (okrem iného) v Hollywoode neškrtne a príde o veľké kšefty.

Herec od svojej bývalej partnerky žiada 50 miliónov dolárov ako odškodné za poškodenie mena a popiera, že by sa niekedy dopustil fyzického násilia. Amber mu to však vrátila dvojnásobne. Ona od neho chce až 100 miliónov dolárov a tvrdí, že k svojmu bývalému manželovi bola násilná iba v sebaobrane.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News