Tento kvíz zvládneš, iba ak máš rada upratovanie
Pexels/cottonbro studio/ Karolina Kaboompics

Aj ty často počúvaš, že keď si žena, mala by si si nájsť čas na upratovanie a mať doma poriadok? Názory spoločnosti sa asi ani po rokoch nezmenili. Ešte stále je muž vnímaný ako človek, ktorý zarába a robí „mužské práce“. Žena je naopak braná ako tá, ktorá je doma, upratuje a stará sa o teplo domova. 

V našom kvíze sa môžeš otestovať, či máš vybudovaný vzťah k upratovaniu alebo máš doma neporiadok či chaos, v ktorom sa vyznáš iba ty. No, ak máš chlapa, ktorý sa rád zapojí do upratovania, alebo je on sám iniciátor tejto aktivity, gratulujeme.

Po akom čase umývaš riady?

Pre aký dôvod zvyčajne upratuješ?

Ako by ťa pri upratovaní opísali priatelia?

Neporiadok na stole Pexels/cottonbro

Koľko minút ti zvyčajne upratovanie trvá?

Mop na podlahy Pexels/Pixabay

Máš rada, keď sú všetky veci na svojom mieste?

Vyber si vlastnosť, ktorá ťa najlepšie vystihuje.

Čo preferuješ viac?

Tento kvíz zvládne len poriadkumilovná žena: Si jednou z nich?
MILUJEŠ PORIADOK
Vyzerá to tak, že ty pre upratovanie žiješ. Miluješ, keď je všade čisto, tvoj domov nemá ani zrnko prachu a všetky veci sú na svojom mieste. Nevieš si predstaviť, že by si musela žiť v neporiadku.
NA UPRATOVANIE SI NEPOTRPÍŠ
Ukázala si nám, že máš v sebe nezbednú dušu. Upratovanie nie je tvoj koníček a na čistý byt si nepotrpíš. Upratuješ jedine vtedy, ak očakávaš návštevu alebo preto, že ti to povedia ostatní. Až tak veľmi ti nezáleží na tom, v akom stave je tvoj domov.
MÁŠ RADA, KEĎ JE UPRATANÉ, ALE NEJDEŠ SA PRETRHNÚŤ
Si to najlepšie z oboch svetov. Upratovanie berieš ako súčasť života, pristupuješ k nemu zodpovedne, no nerobíš si ťažkú hlavu z toho, keď nemáš pár dní poupratované. Kvôli tomu sa ešte nič zlé nestalo.

Avšak ani všetky ženy nie sú milovníčkami upratovania. A často, keď príde víkend a ty sa máš rozhodnúť či budeš oddychovať alebo skladať tú nekonečnú kopu bielizne, oddych vyhráva. Máme však pre teba 6 užitočných tipov, ako si upratovanie uľahčíš. Vyskúšaš ich?

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Kvízy