Fashion TV
Instagram/gabrieladrobova

Riaditeľka Fashion TV sa vydala uprostred prebiehajúceho týždňa, pred troma dňami. Na netradičnej svadbe nesmeli chýbať známe celebrity z českého a slovenského šoubiznisu. Gabriela Drobová na udalosť pozvala Michala Davida, Helenu Vondráčkovú a nechýbala ani Jasmina Alagič s Rytmusom. Veľkolepými fotkami sa pochválila na svojom Instagrame

Ak na sociálnej sieti sleduješ Jasminu Alagič, určite si si všimla, že nedávno sa chystala na svadbu. Bola krásnou hostkou, no neveste to pristalo ešte viac. Krásne svadobné šaty si nechala ušiť u známej slovenskej módnej návrhárky Veroniky Hložíkovej.

Do tretice všetko dobré

Gabriela Drobová sa vydala za Karola Rumana, s ktorým tvorí pár už niekoľko rokov. Iba nedávno sa rozhodli, že by chceli svoju lásku spečatiť. Okrem Lely a Karlosa sa svadobné plány komplikovali aj známej hviezde obľúbenej módnej televízie.

Chceli sa vziať už minulé leto, no Drobovej rodinu postihli zdravotné problémy. Ochorel jej otec, a tak sa rozhodla, že radšej svadbu presunie dovtedy, kým nebude úplne zdravý. Krátko pred druhým termínom, vo februári, však ženíchovi vyšiel pozitívny test na koronavírus.

Svadbu sa nakoniec podarilo zorganizovať a aj zrealizovať. Konala sa 20. apríla a niesla sa naozaj v luxusnom štýle. Hviezda fashion televízie sa odprezentovala ako naozajstná módna diva. Krásne šaty jej obťahovali dokonalú postavu.

Zabávali sa aj celebrity

Svadobné fotky uzreli svetlo sveta už deň po svadbe. Iba pred pár hodinami sa Gabika pochválila aj fotkami s celebritami. Okrem Jasminy Alagič a Patrika Vrbovského sa na svadbe zabávala aj známa speváčka Helena Vondráčková a Michal David.

Jasmina Gabriele robila spoločnosť už počas úvodných príprav pred svadbou. Sú veľmi dobré kamarátky, preto ju s radosťou podporila. Na svojom Instagrame zverejnila aj pár príspevkov. „Vždy budem po Tvojom boku pani Ruman❤️,“ napísala pod jeden z nich.

„Boh ma obdaroval úžasnou rodinou od narodenia a ďalšou ktorú som mohla stretnúť počas života🙏🏽 Ľúbim Ťa nekonečne,“ vyliala si Jasmina srdce pod ďalšou spoločnou fotkou.

Jasmina a Gabriela
zdroj: Instagram/jasmina_alagic
Jasmina Alagič a Gabriela Drobová
zdroj: Instagram/jasmina_alagic

Fanúšikovia pod príspevkami Gabrielu ihneď zahrnuli gratuláciami. Reagovala aj Twiinska Veronika Nízlová, Zuzka Plačková, herečka Zuzana Vačková, Soňa Skoncová a mnoho ďalších.

Zdroj: Instagram/gabrieladrobova

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News